Ez a busz oda visz minket?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Vidékiek vagyunk, és a leggyorsabb megoldást keresem, amivel kijutunk a repülőtérre. Pénteken utazunk.
Vonattal fogunk érkezni a Ferihegyi vasútállomásra, onnan ha jól tájékozódtam, van egy 200E nevezetű busz, ami egyenesen oda visz minket, és ez 10 percenként indul. Ez igaz lehet?
Plusz ugyanitt érdeklődnék, hogy pontosan hova kell menni. Van egy külön indulási terminál? Mert a Google menetrendek szerint igen, de láttam ott 2.-est, meg érkezésit is. Ezt meg tudom nézni valahol, vagy tudja valaki ilyenkor elsőre hova kell érkeznem? Köszönöm a válaszokat! Repültem már, de sokkal kisebb reptérről és ott már volt velem tapasztalt ember.
júl. 22. 22:01
1/3 anonim válasza:
Stimmel a 200E, tízpercenként (kivéve hajnalban). A reptérbejáratot nem lehet eltéveszteni, de más is fog oda befelé menni.
2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! :)
júl. 22. 23:16
3/3 anonim válasza:
Így van ahogyan írtad 2b terminálról megy minden gép.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!