Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » A Mohácsi határátkelőn milyen...

A Mohácsi határátkelőn milyen formanyomtatványt fogadnak el egy szülővel való kiutazáshoz?

Figyelt kérdés
júl. 19. 11:21
 1/2 anonim ***** válasza:

[link]

Dolgoztam kiskorú külföldiek engedélyeivel, ott sem volt egységes, amiket láttam ilyen nyilatkozatból, de gondolom mégis elfogadták, mert be tudtak utazni.

Ami fontos lehet, hogy teljes bizonyító erejű magánokirat legyen, és a közjegyzői felülhitelesítés sem árthat. (Én még csak EU-n belül utaztam a gyerkőccel az apja nélkül, a konzuli szolgálat honlapján lévő mintát töltöttük ki, két tanú aláírásával. Viszont ebből csak repülős verziót találtam, és azt sem tudom, hogy mennyire kukacoskodnának, hogy pl. nincs hitelesítve, mert még soha nem kérték 🙃)

júl. 19. 14:11
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Le töltöttem egyet hátha. Írunk 2 félét hátha megfelel valamelyik
júl. 20. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!