Hova lenne érdemesebb utazni ?hol lehetne Jobb élményeket szerezni ? Spanyolország vagy Egyiptom ? Olyant kérdezek akik voltak már mindkét helyen!
Figyelt kérdés
júl. 13. 20:32
1/5 anonim válasza:
A ketto eg es fold. Utobbiban voltam es nekem hatalmas elmeny volt ketlem hogy Spanyolo. ezt akar csak kozelitoleg is hozna (mar ha nem a turistagettokra gondolsz).
2/5 anonim válasza:
Mindkettőben jártam és mindkettőt nagyon élveztem, de abban igaza van az elsőnek, hogy egész más világ. Ha teheted, nézd meg őket. :)
3/5 anonim válasza:
Feltételezem, hogy nyáron akarsz utazni, épeszű ember pedig Egyiptomba csak télen megy.
4/5 anonim válasza:
Mindkettoben jártam, Egyiptomban szebb a tenger, de Spanyolország meg tisztább, kulturáltabb, én az utobbit választanám. Mi julius elején voltunk Egyiptomban és nagyon bejott az idojárás, de mi szeretjuk a meleget, ezzel nem volt gond, a hasmenés-hányás kombóval viszont sajnos igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!