Tudom korai, de jövő tavasszal, nagyon szeretném a párom meglepni egy Erdélyi utazással. A kérdésem is evvel kapcsolatos?
Figyelt kérdés
Mivel pici (egy év alatti) gyermekkel, és kutyussal mennénk, így mindenképp az "egyszerűbb" része érdekelne, szóval most nem másznánk hegytetőt gyalogosan, de szívesen megnéznénk minél több mindent. Ha valaki tudna abban segíteni nekem higy melyik rész az, ahol a leg érdemesebb lenne megszállni pár napot, ahol busszal nem a világ végére kell elutazni szép helyeket látni, nagyon szépen megköszönném. 😊júl. 11. 20:02
1/3 anonim válasza:
Brassó gyönyörű de ha a közelben keresel várost akkor Aradot tudom ajánlani. Érdekes szálláshelyek még a békás szorosi kabinházak, de ezek egy szikla tetején vannak, és gyalog kell felsétálni.
2/3 anonim válasza:
+1 Brassó. Gyönyörű város. Van járata a Wizz airnek. Onnan el tudtok menni a Peles kastélyba, és a törcsvári Drakula kastélyba is.
Ha rám hallgattok, akkor elrepültök Brassóba, elmentek a fent említett helyekre is. Ezután vonattal Segesvár (Erdély legszebb kisvárosa), majd innen busszal Marosvásárhely, és onnan repültök haza.
#1 - Aradra véletlenül se menjetek! Most voltam, és nincs ott nagyjából semmi. Akkor már inkább Temesvár, de az is max 1 nap.
3/3 anonim válasza:
Bocsi, most látom, hogy kutyával mennétek. Akkor a wizz nem opció. Vonattal is bejárható ez au útvonal, de baromi hosszú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!