Határátkelésnél át lehet vinni ventilátort bármi probléma nélkül?
Figyelt kérdés
Magyar-szerb határ. A szerb vámosok nem szoktak belenézni a csomagtartóba, viszont a magyarok Magyarországra való belépés esetén igen.júl. 10. 21:19
1/10 anonim válasza:
Miért kötnének bele egy ventillátorba?
2/10 anonim válasza:
A határőrök ádáz ellensége a ventillátor! Ha meglátnak egyet azonnal elkobozzák és viszik kihallgatni.
3/10 anonim válasza:
Ha nem illegális bevándorló a ventillátor, akkor nem lesz gond.
4/10 anonim válasza:
Mondjuk ha 1000 ventillatort akarsz átvinni, az szemet fog nekik szúrni.
5/10 anonim válasza:
Ha Fideszes vagy, akkor átviheted. Ha ellenzéki, akkor megnézik NEM-E LOPOTT-E, és utána mehetsz.
6/10 anonim válasza:
Amúgy a szerb is bele szokott nézni sokszor, ugyanúgy, ahogy van amikor visszafele a magyar is csak int, hogy mehetsz. Az, hogy belenéznek-e, az az adott vámostól függ, ne erre alapozz. Amúgy meg senkit sem érdekel a ventilátor.
8/10 anonim válasza:
Csomagtartóba pont belenéznek de minden gond nélkül átviheted
9/10 anonim válasza:
Nekem a szerb határőr is nézett már bele a csomagtartóba kifelé menet.
A ventilátorral viszont nem tudom, mi lenne a probléma. Szerintem gond nélkül átvihető a határon.
10/10 anonim válasza:
Ha nem kereskedelmi mennyiségről van szó, akkor csak fegyver, műkincs, meg még egy pár dolog lehet érdekes. Jövedéki termékből korlátozott a mennyiség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!