Honnan szerezzek olyan képeket, ami olyan MINTHA Nyaralnák? És hogy ne tudják meg hogy kamu, meg ne találják meg sehol-ha lehet ilyet?!
Figyelt kérdés
2024. jún. 29. 20:48
1/16 anonim válasza:
Nyaralni nem azért megy az ember, mert az trendi, hanem azért, hogy jól érezze magát.
A nyaralásról nem azért tesz fel fotókat, hogy mások ettől hasra essenek, hanem nem tudom miért :)
De konkrétan ha nincs pénzetek a nyaralásra, kérdezd itt azt meg, xxx forintból hova lehet elmenni.
Ha kellő alázattal kérdezed, még akár tuti helyekre is elmehettek.
De a másik oldalon kérlek nézz magadba. Sokszor a legcsúrúbb trógerek szavaznak a fideszre. Aztán néznek bambán, hogy nem jut pénz nyaralásra.
Ezesetben valami elkúrtatok. Ezt be kell lássuk :)
2/16 A kérdező kommentje:
#1 Nem arról van szó , hogy nincs rá pénzem! Csak nem megyünk mert nem visz Apám.
2024. jún. 29. 21:06
3/16 anonim válasza:
És? Miért jó hazudni? Miféle suttyó társaságod van, hogy csalni kényszerüksz?
4/16 anonim válasza:
Ha van pénzed, akkor minek kell hozzá apád?
6/16 anonim válasza:
AI-val lehetne generáltatni, azt nem találják meg.
9/16 anonim válasza:
Budi ülőkével lehet olyan képet csinalni mintha repülőn ülnél.
10/16 A kérdező kommentje:
#9 Tényleg, már láttam is YOUTUBE-on többször is, de elfelejtettem, szóval köszönöm hogy eszembe juttattad.
2024. jún. 30. 13:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!