Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Öt napra ti mit visztek...

Öt napra ti mit visztek magatokkal?

Figyelt kérdés
Mi az a tuti lista, ami mindig bejön? Lányok első sorban... Hány póló, milyen nadrágok? Sokszor úgy érzem túl sok cuccot viszek magammal, hátha nektek praktikusabb listátok van:]

jún. 26. 22:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez ezer dologtól függ. Évszak, utazás módja, célja, szállás milyen, stb.
jún. 26. 22:32
 2/6 anonim ***** válasza:
27%
6 szett undie, 3-4 poló, 2 nadrág, koton.
jún. 26. 22:45
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

6 szett alsónemű, 3-6 felsőruha és 1-2 alsóruha

+ bikini(k)

Rövidnadrágot szoktam nyaralásra vinni, esetleg szoknyát

jún. 27. 00:25
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

5 póló + ami rajtam van

1 nadrág + ami rajtam van

1 melltartó + ami rajtam van

5 bugyi + ami rajtam van

Igazából nálan pont ez a 4-5 nap a határ, amikor még ugyanannyi ruhát viszek amennyi nap van, hogy ne kelljen mosni. Szóval pl 10 napra is a fenti mennyiségeket vinném, de 1-2-szer közben kimosnék. 5 napos nyaraláson nem foglalkozok mosással.

Plusz azok a cuccok amiket itthon is használok. Smink, arckrém, testápoló, sminklemosó, sampon és balzsam. Ezek mind kicsi üvegben. Fogkrém, fogkefe. Nesszeszeres táskában gyógyszerek, fültisztító, betét. Ja meg persze fésű, hajgumi.

jún. 27. 01:04
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván időjárástól és tervezett programokról függ..
jún. 27. 10:52
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy strandkendő mindig jól jön. Lehet használni szoknyaként, sálként, párnaként, sapkaként, árnyékolásra, de akár tarisznyát is tudsz belőle hajtogatni.
jún. 29. 23:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!