Hogyan tudnék egyedül elmenni strandolni valahova?
Figyelt kérdés
Az a gondom hogy autóval mennék akárhova is (természetes vízhez inkább nem fürdőbe), és nem tudom hova lerakni a cuccaimat hogy ne lopják el, minimum az autó kulcsát el kéne raknom valahova, hogy lehet ezt megoldani?jún. 11. 07:52
1/8 anonim válasza:
Menj olyan helyre, ahol van zárható szekrény.
3/8 anonim válasza:
Ha csak az autókulcsot, egy kis pénzt kell elrakni, akkor vannak ilyen nyakba akasztható vízhatlan akármik.
4/8 anonim válasza:
Igazából pár megoldás van itt, amit már előttem is írtak. Zárható szekrény (ami sok természetes vizes strandnál általában nincs sajnos, de hátha akad pár kivtel...), vagy pedig valamilyen vízálló kis tartóba rakni az értékes dolgokat. Vagy pedig marad az, hogy olyan helyre rakod a cuccokat, ahonnan a vízből is rálátsz, de nyilván úgy nem lehet éppen nyugodtan, gondtalanul fürdeni. De ha csak az autókulcsot kell elrakni, akkor valószínűleg a legegyszerűbb egy vízálló kis cuccost beszerezni neki. Azt hiszem a Decathlonban van kifejezetten vízálló kulcstartó és más vízálló termék is, de személyes tapasztalatom nincs velük, de érdemes megnézned őket.
5/8 anonim válasza:
Használd a láthatatlanná lévő törcsit.
6/8 anonim válasza:
Én ezt használtam Cipruson a tengerparton. Belerakod a kulcsot, betemeted a homokba és rárakod a törölköződ.
7/8 anonim válasza:
Én olyan helyekre járok ahol kevés ember van, mert szeretek ruha nélkül napozni. Bányatavak, Duna part. Egyedül megyek általában, a cuccaim kint vannak a parton és még soha nem loptak el semmimet az évek alatt.
36/F
8/8 anonim válasza:
Menj nudista strandra, ott nem lopnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!