Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Lehet két jegyet venni egy...

Lehet két jegyet venni egy napra a WizzAir-nél, és csak a korábbra szólót használni anélkül, hogy a másikra bármilyen törlési vagy lemondási díjat kellene fizetni? Köszi előre is!

Figyelt kérdés
Átszállással megyek, és lenne 2óra 20 percem a reptéren a következő indulásig, de legutóbb több, mint 2 órát késett a wizzair-es gépem, amit csak a reptéren közöltek, így elkezdtem izgulni. Olcsóbb új jegyet venni, mint a lemondási díj, ezért felmerült bennem, hogy így teszek, de nem tudom, a gyakorlatban mi történik ilyenkor.

2024. máj. 31. 14:38
 1/5 anonim ***** válasza:

Miért ne lehetne?

Megveszed, kifizeted mind a kettőt, hiszen csak így utazhatnál vele, választhatnád utolsó pillanatban a Neked kedvezőbbet, aztán ha nem jelensz meg, nem fognak sírni utánad...

2024. máj. 31. 15:33
 2/5 anonim ***** válasza:

Én egy ideig azt gondoltam, a lemondási dijat, ami tényleg van a wizzair szabályzatában a totál idióta barom állat IQ70 alatti gyökereknek találták ki.

Aztán kiderül, van aki még meg is fizetné :)

Persze, hogy nem kell érte fizetned.

2024. máj. 31. 17:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Semmi sem tiltja.
2024. jún. 1. 13:38
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2024. jún. 11. 12:31
 5/5 anonim ***** válasza:

Egyszerűbb kifizetni a WizzFlex felárát és akkor csak simán átfoglalod másik gépre - persze ehhez kell, hogy még legyen még akkor szabad hely a másik gépen.

Erre megoldás lehet, hogy flexszel veszel egy másik jegyet is, így mindenképp lesz helyed mindkét gépen és bármelyiket át tudod foglalni máskorra, ha nem használod fel.

Az persze továbbra is okozhat gondot (egyre drágábban), ha nem csak az első gép késik, hanem a második is és ugyanúgy nem jutsz haza azzal sem…

júl. 18. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!