Hova érdemes elmenni nyaralni, ahol már nagyon meleg van jun. végén?
Levego min. 30-35 fok, víz min 27 fok.
Itt már jártunk: Egyiptom, Kréta, Ciprus, Korfu, Torokország, új helyre szeretnénk menni, de nem jut semmi eszembe. Szardínián még nincs ilyen meleg, ugye?
Nekem Bulgária is tetszett, nyilván nem a legszebb hely, de ár-érték arányban szerintem teljesen megérte :)
Napospart elég semmilyen, de legalább nyüzsgő és olcsó, mi pedig szinte minden nap áthajókáztunk Nesszebárba, az még szép is :)
De ha igazán meleget akarsz, és nem csak Európa jöhet szóba, akkor mehetsz trópusi helyekre is, van néhány olyan, ahová nyáron ajánlott utazni, és esetleg nem is kerül nagyon sokba, pl. Srí Lanka (az északi és keleti részei).
U.i.: Nekem Európában Ciprus a kedvencem, ha még nem jártad be az egészet, akkor ott is lehet egymástól elég különböző helyeket találni, pl. Lárnaka és Ayia Napa nincsenek messze egymástól, de országon belül is teljesen más a két hely jellege, hangulata, parti homok színe stb. :)
Bulgária nekunk nem tetszett, de Ciprus másik része jo otlet.
Karibi-térség-voltunk nemrég, Maldív-szigetek-itt is voltunk, a legszebb hely a világon, de nyáron nem tudom bevállalnám-e az eso miatt, Seychelle-szigetek - itt milyen az ido nyáron?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!