Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Be tudok-e csekkolni repülőgép...

Be tudok-e csekkolni repülőgépre, ha egy órával a gép indulása előtt érkezem meg? Illetve ha Bergámóban letesz a busz menny idő míg a reptérre érek? (6:58-kor ér be a busz a repülő 8:05-kor indul).

Figyelt kérdés
Milánóba szeretnék utazni februárban. Február 7-én reggel mennék 8-án reggel jönnék vissza. (program egy esti koncert). Sajnos Milánóból Bergámóba kell utaznom, mert onnan indul a repülőgép, de egy órával előbb érnék csak a reptérre. A kérdésem, hogy lehetséges-e ennyi idő alatt becsekkolni?
2009. jan. 5. 00:28
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, akkor igyekszek online csekkolni! Menni fog ;)
2009. jan. 6. 14:10
 12/17 tade ***** válasza:
Hat en kivanom, hogy beerj. En itt lakom 120 km-re Bergamotol, es nincs jo tapasztalatom a MIlano-Venezia autopalyarol. Neztem a vonatjaratokat is, de ugyanugy ernek be mint a buszok, nincs hamarabb vonat se. Csak az a problema, hogy reggel, ha ezen az autopalyan mentek busszal nagy torlodassal kell szamoljatok. Ha viszont kodot fogtok ki, ami ezeken a helyeken nagyon suru szokott lenni, akkor nagy eselye van annak is, hogy lezarjak az autopalyakat is. Viszont kivanom neked, hogy minden zokkenomentesen menjen. Viszont igy is nekem az az 1 ora nagyon keves a chek-in-re. Soha nem tudhatod mi tortenik, kesik a busz, kifogtok egy nagy havazast, ha kod van nem lehet gyorsan menni, stb. Nem akarok kotozkodni, vagy veszmadar lenni, de en tapasztalatbol mondom, mert mar mindegyik megtortent velem, es csak csoda folytan jutottam el a parommal a repterre,holott mi 5 oraval a chek-in elott indultunk el otthonrol, ugyanis en(mi) is mindig Bergamobol repulok(unk), hol a skyjal, hol a ryanairrel. Elemeletileg ha minden ugy megy ahogy eltervezted, akkor meg vagy mentve ha nem, akkor meg imadkozz :D...en szurkolok neked
2009. jan. 6. 15:20
 13/17 anonim ***** válasza:
Azért a netes csekkolás sem garancia semmire. Biztonsági ellenőrzésen így is úgy is át kell menni, és ott is egészen szép tömeg fel tud torlódni. Én maradtam már le hajszál híján gépről emiatt. Annyian voltak, hogy már azon gondolkodtunk, hogy elnézést kérünk, és másokat megelőzve előrerohanunk. Szerencsére az utolsó pillanatban odaértünk a kapuhoz.
2009. jan. 6. 15:54
 14/17 A kérdező kommentje:
Megnéztem, hogy mi lenne, ha ott aludnánk valahol. De ez sem megoldás, mivel a 9-ei gép is ugyanakkor indul. Ha csak magamról lenne szó, nem aggódnék ennyire, de két barátom hazajutása múlik rajtam. Meg kell próbálnunk, csak sikerül....reménykedem...
2009. jan. 6. 18:52
 15/17 anonim válasza:
Csak akkor lehet baj a csekkolásnál a későn érkezés miatt, ha van várólistás arra a gépre. Ez csak akkor ciki, ha minden jegy elkelt azon a repülőn. Ha nem érsz oda időben, berakják helyetted a várólistást.
2009. jan. 7. 21:55
 16/17 anonim válasza:
Próbáld megérdeklődni, hogy mennyi hely van lefoglalva a gépen. Ha nincs tele, akkor sínen vagy, mint a költő, pedig repülsz.
2009. jan. 7. 22:00
 17/17 A kérdező kommentje:

és ha kedvesen megjegyezném az olaszországi reptéren, hogy legyenek kedvesek másnap megvárni, ott leszek? :$

amúgy ez a járat minden reggel közlekedik, csak nincs várólista.

és kiderült, hogy amit néztem vonat. (figyelmetlen voltam, tudom, de vizsgaidőszak lévén 5 napja napi 1 órát alszom) és van egy, ami beér 6:50-re.

valamint kerestem egy bergamóit, és megkértem, hogy nézze meg nekem a buszokat, elvileg 4 órától közlekednek a buszok milánótól bergamóba, csak találunk valamit, ami nekünk megfelel (ez csak akkor probléma, ha mint írták dugó van, de rendes ember hajnali 4-kor alszik, és nem milánóból tart bergamóba, reményeim szerint, tehát így dugó sem lehet, nemde?)

mivel mindenképp ott kell lennem, ezért ezt a kockázatot be kell vállalnom.

2009. jan. 8. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!