Volt olyan utazasotok ahol elakartak rabolni,megverni,eroszakolni,meglopni,vagy valami negativ dolog tortent veled?
Figyelt kérdés
Leirod a sztorit?febr. 4. 15:46
11/15 anonim válasza:
Tavaly utaztam egy eléggé távoli, kevésbé biztonságos helyre alig 20 éves nőként egyedül, csak angol tudással. Beültem egy taxiba és egy kedvesnek tűnő 28-30 éves srác vezette. Google fordítóval sokat kérdezgetett és elég érdeklődőnek tűnt, amikor elvitt a szállodámhoz kiderült, hogy csak 2 óra múlva tudnának ott fogadni, eléggé fáradt voltam, mert már 24 órája utaztam fürdés és alvás nélkül és felajánlotta, hogy elvisz egy kávézóba, mondtam, hogy persze miért ne. Google mapsen ránéztem a legközelebbi kávézókra, amik gyalog is egy max 5 percre lehettek. Amikor már 5+ perce mentünk kocsival kicsikét a rossz érzés keringetett, arról is kérdezgetstt, hogy kihez jövök stbstb. Majd megérkeztünk egy kicsikét elhagyatottabb környékre és valami romos rész mellett parkoltunk le, minden táskámat a kocsiban hagytam, csak egy tárcát meg útlevelet vettem magamhoz, volt ott egy kávézó, szóval ez már megnyugtatott egy kicsit, vett nekem egy kávét és egy péksüteményt, az árát nem fogadta el hiába erőlködtem, visszamentünk a kocsihoz. Majd visszavezetett, lehet már kezdtem kicsit beleképzelni a dolgokba, hogy miért nem fogadott el pénzt, miért ilyen kedves egy random idegennel munka közben. Visszavitt a hotelhez, még mindig próbáltam neki visszaadni, de nem ment, miután bejutottam a hotelbe azért megkönnyebbültem, szerencsére semmi nem történt és valószínűleg csak egy nagyon kedves emberrel találkoztam, de az is biztos, hogy ilyet nem fogok soha megkockáztatni újra.
12/15 anonim válasza:
@11 Gondolom valamelyik arab országban volt, ott simán vannak ilyenek, nem kell különösebben mögé látni semmit.
13/15 anonim válasza:
Bulgáriában egy pénzváltoban jol átvertek minket.
14/15 anonim válasza:
Soha sehol, sem bel-, sem külföldön. Mondjuk Európán kívül nem jártam.
15/15 anonim válasza:
Olaszországban buszon, Új-Zélandon hotelből loptak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!