Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Görögországban hova érdemes...

Görögországban hova érdemes menni?

Figyelt kérdés
Még sosem voltam, idén szeretnék. Santorinit néztem, de hátha tud valaki jobbat is.
jan. 30. 07:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
24%
Krétán és Korfun jártam már, Korfut korbejártuk, vannak érdekes részei, de amugy semmi extra. Krétán meg állandoan fujt a szél és nagyok voltak a hullámok, viszont Krétát nem jártuk be, csak Hersonissosban voltunk végig, a tobbi része nem tudom milyen. Nekem jobben bejott Spanyolország.
jan. 31. 15:18
 12/14 anonim ***** válasza:
40%
Herosnissos a több száz km hosszú sziget legsemmilyenebb városa. Ott van mellette Stalis, egy csodás hely!
jan. 31. 15:43
 13/14 anonim ***** válasza:
33%
Pont azért írtam, hogy csak ott voltunk és a tobbit nem ismerem.
jan. 31. 16:02
 14/14 anonim ***** válasza:

Én első sorban Rodosz-t (Rhodes-t) ajánlom. Ezer meg ezer a latnivaló, jó árban találsz szállásokat.

Eszméletlen maga a város, ha tehetném oda költöznék. Sose jártam még annál jobb helyen, és még mindig szeretnék vissza menni, mert minden van ott aminek kell.

Északi partján szélesebb, hullámosabb, déli part nyugisabb, érdemes mind a két oldalt megnézni.

Egyik legközelebbi pont az egyenlítőhöz, nagyon meg van.

Második pedig Lefkada szigete, amit nem maga a programok, vagy város, hangulat miatt írok, hanem mert a Jón tengeren fekszik, ami szó szerint úgy néz ki, mintha világitana a víz, annyira kék... Eszméletlenül szép, de más miatt nem tudom ajánlani.

jan. 31. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!