Törökországban lehet cigizni az étteremben?
Figyelt kérdés
Most láttam egy videót, hogy bent cigizett egy lány, és mondta hogy ott kb mindenki cigizik az étteremben.jan. 29. 14:35
1/13 anonim válasza:
Nem csodálkoznék, mert a Balkánon is lehet. Rém gusztustalan. Mikor ennél, és minden irányből fújják rád a füstöt.
2/13 anonim válasza:
Oke, hogy ez media, de azert ha torok teveben film ment, es egy tulipan logo-val takartak ki a cigarettat, az nem utal arra, hogy lazan allnak hozza.
En helyetted nem irom be a keresobe, hogy Turkey smoking in public.
3/13 A kérdező kommentje:
#1 azt sem tudtam, hogy a Balkánon lehet. Látszik hogy még csak keleti, és nyugati országokban voltam, de tervben van a Balkán.
jan. 29. 19:19
4/13 anonim válasza:
3: borzasztó, mint valami időutazás...
5/13 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, szívesen megnézném Görögországot, Törökországot(ugye az Isztambuli oldala a Balkánhoz tartozik). Egyébként sokan mondják, hogy elmaradottak, amit a legtöbb balkáni országról el is hiszek, de szerintem Görögország azért nem olyan.
jan. 29. 20:57
6/13 anonim válasza:
@4 A Balkán Európa nagyjából legizgalmasabb része az északi szláv országok mellett, nem is értem a kommentet.
Törökországban nem nagyon engedik a bent dohányzást, Isztambulban meg aztán főleg nem, az a hely olyan 15 évvel van Budapest előtt sokak prekoncepciói ellenére.
7/13 anonim válasza:
6: ezzel egyetértek, de attól még nem akarok dohányfüstöt szívni evés közben.
8/13 anonim válasza:
6: közben rájöttem hogy félreértetted amit írtam. Nem a Balkánt találom borzasztónak, csak a benti bagózást.
9/13 A kérdező kommentje:
Hát szerintem is undorító a benti cigizés, én cigizek, de sose tudnék bent rágyújtani, szerintem csak az igénytelen emberek cigiznek bent.
jan. 30. 00:15
10/13 anonim válasza:
Pár éve voltam, és rendesen meglepett, hogy mennyien bagóznak. Isztambulban azt tapasztaltam, hogy az éttermek kinti részein cigiztek, amit befújt a szél, ha olyan volt a széljárás. Nem szívesen voltam bent ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!