Útlevelet jelenleg hogy érdemes postán eljuttatni?
Én elküldeném sima postai küldeményként. Max. érték-
borítékban.
Köszönöm!
A DHL-t nézem, csak nem találom hol van a pesti kirendeltség ahol fel tudom adni XD Köszi mindenkinek
Mondjuk en pont postás vagyok nyugat Európában...
Egy küldeményt bontunk fel, azt is csak akkor, ha nincs leragasztva, csak behajtva: a gyász értesítőt. Azt is csak akkor, ha rossz a címzés es nincs feladó.
Alapból a kutyat nem erdekli mas postája, de az atlag ember szentul meg van rola győződve, hogy a postas kinyitja a borítékot es kiveszi belole a penzt...Nyilván magukból indulnak ki.
Kérdező, nem tudom Magyarországon hogy mukodik, nálunk az állami postán gépek szortiroznak es ott megesik, hogy megsérül a küldemény. Kezbesitettem mar igy total ures borítékokat es darabokban lévőket is- ezeket le foliazzak egy kisero kartyaval egyutt.
Arra igen minimális, kb nulla esely van, hogy a kézbesítő vagy a szortirozo kitalálja útlevél van a küldeményben es epp olyan legyen aki azt ellopná. Sokkal nagyobb az esély a sérülésre illetve arra, higy siman elkeveredik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!