Valakinek tűnt már el csomagja a Flixbus-on?
A söförök garantáltan nem visznek el csomagot, mert egyrészt nem kockáztatnak egy ilyen jó, és jól fizetö állást, másrészt hová tudnák tenni, harmadszor meg mit kezdenek egy csomó használt ruhafélével?
Sokkal inkább valószínü, hogy egy utas vagy az adott megállóban keringö másik ember egyszerüen rámutat valamelyik csomagra és viszi. Mivel sem a csomagon nincs név, se nem kérnek igazolványt, ezért nem igazán van kockázat.
Egyébként kb 10 éve járok havi szinten velük, soha nem tünt el semmi, és másoktól is csak egyetlen egy esetet hallottam ez idö alatt.
Egy biztos, hogy nem a soförök közül volt valaki - el tudod képzelni, hogy kivesznek egy böröndöt, és beviszik a vezetöüléshez az összes utas szeme láttára? Máshová eleve nem tudnák tenni, szóval igen feltünö lenne. '
Emellett az utasok 99%-a tiszta vagy nem tiszta ruhákat tart a csomagban, amit nem érne meg elvinni, azt meg honnan tudhatná, hogy te éppen mit tartasz benne.
Egyébként sem kell leszálló utasnak lennie, elég, ha van felszálló, akkor már nyitva vannak a csomagtartók, és a busz mindkét oldaláról bele lehet nyúlni, ahhoz, hogy valamit kiemeljen valaki, nem kell még csak jegyének sem lennie, elég, ha csak elsétál a busz mellett és kiszed egy táskát. .
Nekem is tűnt el bőröndöm. Valaki egyszerűen elvitte. Amikor szálltam le akkor vettem észre, a sofőr ott bunkózott, hogy haladjak mert késésben vannak, semmi papírt nem akart írni később se foglalkoztak a panaszommal, a bőrönd sem lett meg soha. Csak ruhák voltak benne meg pár cucc kb 20 ezer forint érték mindenestől szóval nem vágott földhöz csak azért rosszul esik az ilyesmi.
A megoldás nálam az hogy soha többet flixbus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!