Melyik világvárost szereted a legjobban?
Figyelt kérdés
Akár utazás, akár költözés szempontjából2023. nov. 11. 20:09
A kérdező szavazást indított:
Dakka
Manila
Jakarta
Mumbai
Delhi
Mexikóváros
Kanton (Kuangcsou)
Lagos
Sao Paulo
Kairó
17 szavazat
1/11 anonim válasza:
Ezek közül egyikbe sem költöznék szívesen.
4/11 anonim válasza:
Szívesen megnézném Kairót és Mexikóvárost.
5/11 A kérdező kommentje:
Karachit kifejezettem a felsorolásból
2023. nov. 11. 21:45
6/11 anonim válasza:
Manila. Onnan idejönnek dolgozni, én meg mennék ki a helyükre.
7/11 anonim válasza:
Manila, Bonifacio Global City nagyon tetszett, egy ideig ki is akartam költözni. A többi kerület viszont többnyire lepra telep, szűk utcákkal és undorító forgalommal. Viszont BGC-n belül hatalmas a tisztaság, iható a csapvíz és kb csak turistákat látsz. És mindezt piti összegért... Havi 500 ezer forintból már szakácsot is bérelsz magadnak, gyönyörű penthouseban élsz és sütteted magad egész nap a medencénél. Hihetetlenül olcsó az élet a nyugati fizetésekhez képest, és gyönyörű, modern környezetben élsz.
8/11 budai_lány válasza:
Te most viccből soroltál fel ilyen lerobbant, gettós városokat? Ezektől még Budapest is milliószor kulturáltabb...
9/11 anonim válasza:
Ezek nem "világvárosok" hanem hatalmas harmadikvilágbeli lepratelepek
10/11 anonim válasza:
Dehat ez a szomalias barom. Viszont mindenki komolyan vette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!