Milyen az időjárás Oktober végén a Maldiv szigeteken(Dél Ari Atoll)??Olyanok írjanak akik már voltam ott Oktoberben
Októberben nem voltam, viszont májusban igen, az sem főszezon.
Az előrejelzések szerint esős időt vártunk, ehelyett csak felhősebb idő volt, egyszer esett az eső, akkor is éjszaka. A felhős idő egyáltalán nem volt zavaró, mert mikor úgy igazán kisütött a nap, nem lehetett megmaradni a parton vagy a vízben :) Viszont olvastam fórumokat, abban az évben főszezonban nagyon sokat esett, volt, akinek a két hét "nyaralásából" (télen) szinte egy hetet végig esett.
A globális felmelegedés tett róla, hogy ez is lutri legyen, de én nem görcsölnék. Mint tapasztaltam, a felhők még jó szolgálatot is tudnak tenni, az eső meg azért nagyrészt még mindig csak egy-egy trópusi zápor, ami napnyugta körül vagy az után érkezik, szóval kibírható.
Mi mondjuk Lankanfinolhu-n voltunk.
Bocs, hogy nem októberi tapasztalatot írtam, de gondoltam hátha olyat pont nem találsz :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!