Milyen letölthető offline Gps-t ajánlanátok, ami megbízhatóan működik, hogy az EU-határát elhagyva ne legyen horribilis mobilnet számlám a használatakor?
"letölthető offline gps", jó kis képzavar.
Van sok jó offline is használható térkép/navigáció alkalmazás. Mire használnád leginkább?
Ha személyautó, akkor ott a google maps, csak le kell tölteni a szükséges térképrészletet.
OsmAnd
Ez egy nagyon jó offline navigáció és térkép, rengeteg más app, szolgáltatás is ezt használja fel.
Javasolták már előttem az OsmAnd -ot, én is ezért jöttem ide. A térképeket előre le tudod tölteni még otthon és a célországban a navigációhoz nem kell internet. (A POI adatbázis nem olyan jó, de ha már tudod, hogy hova akarsz eljutni akkor tökéletes - én túrázáshoz is ezt használom, nem csak vezetéshez.)
Régen olvastam, hogyha a Play Store -ból töltöd le, akkor valamennyi térkép letöltése után fizettetni akar. Nem tudom, hogy így van-e még, de ha az F-Droidról töltöd le, akkor nincs ez a limitáció: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!