Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mongóliában és a Fulop szigete...

Mongóliában és a Fulop szigeteken milyen az élet? ha nekik nálunk élni és dolgozni olyan mint nekünk nyugat Európában?

Figyelt kérdés

Egyik ismerősöm tanítja be a mongolokat egy multi cégnél tolmács segítségével.

Onnan tudom hogy fix 190 nettó bért kapnak ennel a multinal és ez nekik nagyon nagy pénz..

Persze mikor megtudtak hogy a helyiek 280 at visznek haza ugyan azért a meloert akor már kicsit problemaztak de vegulis ilyen az ember.jogos hogy ugyan azért a munkáért ugyan annyit akar keresni.

Akik már hosszabb idelye vannak annyira bejott nekik a magyar élet hogy ha van albérlet uresedes egyből próbálják lefoglalni hogy családjukat is idehozhassak.mivel munkasszallora gyereket nem lehet.

Ha Magyarország ezeknek a népeknek akora Kánaán akor milyen lehet az ő hazájuk?

#mongol #Fulop szigetekiek
2023. aug. 28. 13:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Csak az a baj, hogy a UK-ben havonta buknak le a paki pedofil bandák, akár 60-70 egyszerre. Akik amúgy nagyon gyengéd családapák. Rendben el is vették az unokahugukat és születnek is a gyp gyerekeik.
2023. aug. 28. 22:07
 12/19 A kérdező kommentje:

Miért itt nálunk a sváb családok mit csináltak évszázadokig mindegyik unokatesoval házasodott. Ez volt a szokás

Vagy a cigányok miért nem illeszkednek be több száz év alatt ? Mert ugyan úgy egymás között hazasodnak .

Pakik gondolom visszik tovább a családi hagyományt.

Értem én hogy sok embernek a modern értékei szerint ez rossz mert a női jogok meg hogy túl fiatalon szülnek stb

De most ezért dobjanak el egy több ezer éves kultúrát?

2023. aug. 28. 22:48
 13/19 anonim ***** válasza:
Persze ragadd csak ki az a kis részletet, ami neked tetszik. De akkor minek teszel fal kérdést, ha eleve elődöntöd mit szeretnél látni, prekoncepciód van. Ez nem valós kérdés. Jelentve.
2023. aug. 28. 23:14
 14/19 anonim ***** válasza:

Az jutott még eszembe, hogy pl. a munkák sok elmaradott ázsiai országban nem bejelentettek, ez egy nyomós érv lehet az európai munkavállalás mellett. Tehát az alacsony fizetés mellé otthon még társult jó adag kiszolgáltatottság és bizonytalanság.

Arról nem is beszélve, hogy igazán elmaradott régiókban lehet egyáltalán nincs munka, és ha már úgyis ott kell hagynia a családot a faluban, akkor nem az élhetetlen Manilában vállal szar melót és lakik putriban, hanem ideköltözik és viszonylag normális körülmények között robotol.

És igen, nekik ez olyan, mint honfitársainknak volt pár éve az angliai mosogatás.

2023. aug. 28. 23:38
 15/19 anonim ***** válasza:

9. Nekem ne papoljon ertelemről az,aki azt se tudja, hogy mit jelent asszimilalodni...

Egy kalap ala veszed az indiaiakat a hazai orkokkal..haat...enyhen szolva ostobasagra vall..

Csak egyetlen olyan hiradast linkelj ide, ami arrol szol, hogy az indiaikat vmifele rendbontast vegeztek kis hazankban, barmilyet. Csak hogy bemutathasd hogy altalanossagban mennyi baj van veluk itt.

Az a helyzet, h nagyon korlatolt vagy.

2023. aug. 29. 02:12
 16/19 anonim ***** válasza:
15: ja neked csak jeles barátaid vannak indiából, de lépten nyomon azt hallani, hogy ezek csak kritikán aluli diversity hire alakok, akik semmire se jók valójában. A valós munka nem azonos a bangalorei scammer farmokon zajló melóval, az kevés ide. Minek asszimilálodna, aki szted pár évre jön csak? Te neked nincs meg az alapszókincsed se ezek szerint. Túl nagy neked ez a kabát. Személyeskedj csak, hogy ki a korlátolt, de igazi kapacitásod nincs egy vitához sem, csak ehhez, ennyit tudsz. Szánalmas. Keresgess magadnak cikkeket, ha nem vagy olyan lusta, mint a barna barátaid, nem én vagyok a hírszolgálatod, more.
2023. aug. 29. 12:40
 17/19 A kérdező kommentje:

Meg gyerekkoromban enis hittem ebben hogy a színesek főleg a közel keletiek mind genetikailag hajlamosabbak a bűnözésre.

De ez bolondság. Egyszerűen ok olyan országokból jönnek ahol messze nincs annyi szabály messze nem szabályoznak le mindent.

Nálunk az életünk kb minden része kezdve a gyermekvallalast le van szabályozva .

Tényleg itt már kutad nem lehet hogy arról ne tudjon a központ.

Minden tevekenyseg engedélyhez kötött.

Ezzek a közel keleti vagy tavol keleti emberek sokkal szabadabb országokból jöttek meg jó hogy nemtudnak sokan alkalmazkodni ehhez ami nálunk és az európai országokban jellemző.

2023. aug. 29. 13:17
 18/19 anonim ***** válasza:
16. Nyugodj meg el is olvastam mar roluk kb mindent, joideje foglalkozom mar a temaval, mert hamarosan megtobbet fogok veluk dolgozni. Biztos is hogy joval nagyobb a ralatasom a temara, mint neked, igazabol nem is tudom, miert fecserelem rad a szot, egesz egyszerűen nem vagyunk egyszinten.
2023. aug. 29. 17:27
 19/19 anonim ***** válasza:
18: a kérdés a 190-et kereső munkásrétegről szól, a magyarázatot sem tudod elolvasni. A kérdést sem érted, kötözködnél, de se értelemben, se tapasztalatban, se kitartásban nem vagy sehol. Viszont egyfolytában projektálsz. Ez a te szinted. A nulla. Olvasgass az indiaikról, meg magyarázkodj. Harmatgyenge volt a műsorod.
2023. aug. 29. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!