Igaz hogy a 19.századig a férfiak,fiúk meztelenül úsztak nyilvános helyeken is ?
Figyelt kérdés
2023. aug. 28. 06:58
11/21 anonim válasza:
12/21 anonim válasza:
Most se ártana amilyen prűdek és szégyenlősek a fiúk :D
13/21 anonim válasza:
11. Ötven éve vagyok fotós, de nem tudtam eddig, hogy az ezerhétszázas években már volt fényképezőgép.
14/21 A kérdező kommentje:
Szerintem nem lenne olyan fiú mára aki meztelenül úszna olyan lányok előtt akik fürdőruhában lennének
2023. aug. 30. 12:14
15/21 anonim válasza:
14. De ennek mi köze van a kérdésedhez? XIX. század első éve 1801. Az ezt megelőző időszakot jelölted meg.
16/21 anonim válasza:
#13: az idézett American Public Health Association ajánlás 1926-tól 1962-ig volt hatályban. A képek ebből a korszakból vannak. Akkor már elég jó fényképezőgépek voltak. Csak nem digitális, mint manapság, hanem filmes :-)
17/21 anonim válasza:
16. Akkor újra: a kérdés 1801 előtti időszakra vonatkozik.
18/21 anonim válasza:
12.
Elég lenne a koli és a csapatsport
Az letörné a szégyenlősséget
19/21 anonim válasza:
Igen, de ilyenkor csak fiúk úsztak
20/21 A kérdező kommentje:
Találtam egyes tengerparti festményeket interneten ahol gyerekek vannak. A fiúk meztelenül a lányok egybe ruhában ami egy szoknya volt egy felsővel egyben. Ez a 19-20.századbol lenne?
2023. szept. 29. 21:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!