Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Miért szeretnek az emberek...

Miért szeretnek az emberek utazni illetve nyaralni?

Figyelt kérdés
Én egyszerűen nem szeretek utazni. Drágának és feleslegesnek érzem.

2023. aug. 24. 13:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
5%

Különadót vetnék ki arra aki elmegy az országból mert nem itt költi el a pénzt.

Volna egy egyszeri ki és belépési adó,erre rájönne a kinn töltött napok száma.

2023. aug. 24. 13:52
 2/11 anonim ***** válasza:
86%
Igaz magyar vagy! Nem szeretsz valamit, akkor más se szeresse.
2023. aug. 24. 14:12
 3/11 anonim ***** válasza:
14%
Én még azt is megadóztatnám, aki nem megy el legalább egy hétre a Balalandba nyaralni 🤗
2023. aug. 24. 14:25
 4/11 anonim ***** válasza:
77%
Korlatolt ember vagy, csak sajnalni tudlak. De a te eleted ugy baxod el ahogy akarod.
2023. aug. 24. 14:59
 5/11 anonim ***** válasza:
37%

Igazad van, de ezt sajnos sokan nem akarják beismerni. Miért lenne jó mondjuk elmenni Egyiptomba? Megnézni nagy köveket egymásra pakolva? Vagy quadozni a sivatagban? Az egyik unalmas a másikban pedig szemedbe megy a homok. És még ráadásként arab ország is. Csak a hülye a lipsik nyitnak mások felé, mi, igaz magyarok, inkább szaporitsuk a magyar népet.

*Ironny*, ha valakinek nem esett volna le.

2023. aug. 24. 15:03
 6/11 anonim ***** válasza:
89%

Hogy miért szeretek utazni? Mert a mindennapok posványában dagonyázásból nekem elég évi 51 hét is bőven.

A jó dolgok egyébként általában drágák, vagy legalábbis pénzbe kerülnek (mivel hogy kinek mi a drága, az szubjektív.)

Gondolom te is eltöltöd valamivel a szabadidődet, de biztos, hogy másnak az is lehet felesleges, épp ezért viszonylagosan drága is, hisz egy lyukas garast nem fizetne érte.

Viszont az utazás nem csak fenékmeresztés egy víz partján, hanem sok minden együtt, más kultúrák megismerése, testmozgás (városnéző séta, túrázás, úszás stb.), családdal eltöltött idő és még sok minden más. Ha ez neked felesleges, az egy dolog, de ez a te szegénységi bizonyítványod.

2023. aug. 24. 15:29
 7/11 anonim ***** válasza:
90%
Oké, te így érzel. Én sem szeretek túlzottan utazni, más meg igen. Fogadd el, hogy nem vagyunk egyformák és hogy mindenki mást csinál a szabadidejében.
2023. aug. 24. 15:57
 8/11 anonim ***** válasza:
93%

Ha jól csinálod, akkor izgalmas. Kiszakadsz a hétköznapokból, más kultúrákat, szokásokat megismersz, ami szélesíti a látóköröd vagy akár be is építheted a mindennapjaidba.

Pl. amióta voltam Spanyolországban, azóta sokszor úgy eszem a pirítóst, mint a spanyolok.

De akár nyelvtanulási lehetőségnek sem utolsó.

Igaz, sokan csak azért utaznak, mert trendi és igazából nem érdekli őket semmi azon kívül, hogy irigykedést keltsenek a facebook ismerőseikben.

2023. aug. 24. 16:22
 9/11 anonim ***** válasza:
91%
Új ingerek, új környezet, feltöltődés, kaland, pihenés, élmények.
2023. aug. 24. 18:33
 10/11 anonim ***** válasza:
88%

"Drágának és feleslegesnek érzem."

Pont úgy mint az étkezést. (Drága és úgyis ki sz.rod a végén.)

Vagy mint az életedet. (Drága és úgyis feldobod a végén a pacskert.)

2023. aug. 25. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!