Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Szállodai nyaraláson ti...

Szállodai nyaraláson ti bementek esténként a városba?

Figyelt kérdés

Olyanra gondolok, ahol vacsorát is kaptam, este pedig mindig van a szállodában program (pl. koncert).

Hány évesek vagytok? Van gyereketek?

2023. aug. 15. 23:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
88%
Olyan tipusu utazasra sosem mennek, ami arrol szol, hogy egy szallodakomplexumrol szol az egesz, es semmi mast nem latok, plusz a turistakat. Valahol megszallok, eppen ott is ehetek, de szeretek a varosban vacsorazni es este setalni.
2023. aug. 16. 02:06
 2/14 anonim ***** válasza:
91%

1. Miért van az, hogy már egyetlen egy kérdés sincs trágárság nélkül? Ha kipontozod akkor is közönséges vagy.

Én is csak azt tudom mondani, hogy szállodai nyaralásra soha nem megyek. Az a tengerjáró hajó lenne, de ha sehol nem köt ki, akkor arra sem mennék.

A szálloda vagy egyéb hely csak az éjszakai pihenésre szolgál nálam.

Ha van helyben napközben vagy este program, pusztán azért mert de! nem hagyom ki, de ez egy többlet szórakozás lenne a városnézés és egyébb dolgok mellett.

2023. aug. 16. 06:57
 3/14 A kérdező kommentje:

1. Azért tettem fel a kérdést, mert a férjem és köztem ez állandó vita évek óta. Még 30 sem vagyok és -tisztelet a kivételnek-, de szerintem öreges dolog ki sem mozdulni egy szállodából. A férjem ezt simán megteszi, még a nászutunkon is a nyugdíjasok közül alig bírtam kirángatni. (Fiatal pedig... Nem emiatt, de úgyis válás lesz a vége) A gyerek kérdés azért érdekel, mert az pár ott töltött estére mentség.

Kicsit pontosítanék: ezt úgy értem, hogy attól egy hétből azért lenne városnézés nappal, esetleg más település látogatása. A kérdésem inkább a mindennapos, esti, városi sétára irányul, olyan helyen, ami nyüzsgős, tele van élettel, szól a zene.

2023. aug. 16. 07:34
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyire nem passzoltok össze, akkor egyáltalán mindek mentél hozzá????

Másrészt a helyedben ilyen nyaraláskoz közölném, hogy vagy jön velem, vagy megyek egyedül.

2023. aug. 16. 07:58
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, be szoktunk menni, de nem minden este. Ez attól függ, hogy milyen céllal megyünk. Kirándulós, felfedezős céllal, vagy kihajtottuk magunkat és pihenős nyaralást szeretnénk. Ha ez az utóbbi, akkor kevesebb az esély, hogy este bemenjünk a városba. Ilyenkor pont azt élvezem, hogy főznenk ránk és kialudhatom magam. Gyerek nincs.
2023. aug. 16. 08:01
 6/14 anonim válasza:
57%
Akkor minek mentek már el nyaralni ha váltok?
2023. aug. 16. 09:26
 7/14 anonim ***** válasza:
74%
Attól függ, hol szállsz meg, melyik országban, milyen a város. Európában persze, de ott alapból nem megyünk teljes ellátással szállodába, mert feleslegesnek tartjuk. Egyiptomban, ahol csak a szállodában lehet biztonságosan étkezni, és a közbiztonság sincs az egekben, nem szívesen mászkálunk egyedül, fizetett kirándulásokra megyünk és ennyi, a többit pihenéssel, fürdéssel töltjük.
2023. aug. 16. 09:26
 8/14 anonim ***** válasza:
29%
A kérdésre válaszoltam és le lettem pontozva. Miért? :D (7-es)
2023. aug. 16. 10:07
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert valakinek a lepontozás az élete célja, más oka nincs.
2023. aug. 16. 11:29
 10/14 anonim ***** válasza:
56%
Ki volt tragar? Milyen kipontozas??
2023. aug. 16. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!