Szállodai nyaraláson ti bementek esténként a városba?
Olyanra gondolok, ahol vacsorát is kaptam, este pedig mindig van a szállodában program (pl. koncert).
Hány évesek vagytok? Van gyereketek?
1. Miért van az, hogy már egyetlen egy kérdés sincs trágárság nélkül? Ha kipontozod akkor is közönséges vagy.
Én is csak azt tudom mondani, hogy szállodai nyaralásra soha nem megyek. Az a tengerjáró hajó lenne, de ha sehol nem köt ki, akkor arra sem mennék.
A szálloda vagy egyéb hely csak az éjszakai pihenésre szolgál nálam.
Ha van helyben napközben vagy este program, pusztán azért mert de! nem hagyom ki, de ez egy többlet szórakozás lenne a városnézés és egyébb dolgok mellett.
1. Azért tettem fel a kérdést, mert a férjem és köztem ez állandó vita évek óta. Még 30 sem vagyok és -tisztelet a kivételnek-, de szerintem öreges dolog ki sem mozdulni egy szállodából. A férjem ezt simán megteszi, még a nászutunkon is a nyugdíjasok közül alig bírtam kirángatni. (Fiatal pedig... Nem emiatt, de úgyis válás lesz a vége) A gyerek kérdés azért érdekel, mert az pár ott töltött estére mentség.
Kicsit pontosítanék: ezt úgy értem, hogy attól egy hétből azért lenne városnézés nappal, esetleg más település látogatása. A kérdésem inkább a mindennapos, esti, városi sétára irányul, olyan helyen, ami nyüzsgős, tele van élettel, szól a zene.
Ha ennyire nem passzoltok össze, akkor egyáltalán mindek mentél hozzá????
Másrészt a helyedben ilyen nyaraláskoz közölném, hogy vagy jön velem, vagy megyek egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!