Dubajba menni pénzt kell?
Az imént rákerestem és pl. szeptemberre 68 ezer Ft-ért is van közvetlen járat. (5 nap ott tartózkodással.)
Szóval nem csak milliókért lehet utazni.
@4 Egyáltalán nem drága Dubaj, ha nen direkt drága helyekre mész. A szállások hasonló minőségben jelentősen olcsóbbak, mint Magyarországon, jó minőségű szabadstrandok vannak zuhanyzókkal, 2-5 ezer forint közötti összegért a város nagyjából bármely pontján találsz vacsorára éttermet.
Az más, amit írtam is. Ugyanazt a biryanit, ugyanabban az utcában eheted 2 ezért és 22 ezért is. Az egész napos sivatagi kirándulásért, amin voltam, 40 dollárt fizettem, a velem együtt utazó indiaiak fejenként 350-et, mert eladják annyiért is. Tetőmedencés, edzőtermes négycsillagosban laktam, reggelivel 12k volt éjszakánként. Repülni lehet 30-ért meg 600-ért.
Alapvetően luxusdesztinációként él mindenki fejében, de olcsóbban meg lehrt úszni, mint Horvátországot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!