Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Dubajba menni pénzt kell?

Dubajba menni pénzt kell?

Figyelt kérdés
Szeretnék dubajba menni nyaralni a párommal.meg akarom lepni egy utazással.és dubaj az egyik álma.érdekelne hogy repjeggyel,egy átlagos szállásal,kajával kb mennyi pénz kell hozzá.illetve tapasztalatokat is kérnék ha valaki volt ott.mit érdemes ott megnézni stb
2023. aug. 2. 17:29
 1/6 anonim ***** válasza:
94%
Márciusban voltunk 9 napot. Mindennel, all inclusive, programokkal, költöpénzzel együtt 1.8 millió Ft volt.
2023. aug. 2. 17:38
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Dubajban nincs olyan, hogy átlagos. Nekem programokkal, repjeggyel, éttermezésekkel, Burdzs Khalifával, sivatagi túrával együtt volt 7 nap olyan 300k, de tízszer ennyit is simán el lehet költeni.
2023. aug. 2. 18:17
 3/6 anonim ***** válasza:

Az imént rákerestem és pl. szeptemberre 68 ezer Ft-ért is van közvetlen járat. (5 nap ott tartózkodással.)

Szóval nem csak milliókért lehet utazni.

2023. aug. 2. 20:35
 4/6 anonim válasza:
Itt nem csak az útról van szó. Mert az út 68000 forint, és aztán? Miért mész oda, hogy lógasd a lábad? Azt itthon is lehet! Programok, szállás, kaja, túra, kirándulás, STB, ez mind pénz, és ezek már arrafelé igencsak megközelítik a milliós tétet.
2023. aug. 2. 21:00
 5/6 anonim ***** válasza:

@4 Egyáltalán nem drága Dubaj, ha nen direkt drága helyekre mész. A szállások hasonló minőségben jelentősen olcsóbbak, mint Magyarországon, jó minőségű szabadstrandok vannak zuhanyzókkal, 2-5 ezer forint közötti összegért a város nagyjából bármely pontján találsz vacsorára éttermet.

Az más, amit írtam is. Ugyanazt a biryanit, ugyanabban az utcában eheted 2 ezért és 22 ezért is. Az egész napos sivatagi kirándulásért, amin voltam, 40 dollárt fizettem, a velem együtt utazó indiaiak fejenként 350-et, mert eladják annyiért is. Tetőmedencés, edzőtermes négycsillagosban laktam, reggelivel 12k volt éjszakánként. Repülni lehet 30-ért meg 600-ért.

Alapvetően luxusdesztinációként él mindenki fejében, de olcsóbban meg lehrt úszni, mint Horvátországot.

2023. aug. 2. 22:02
 6/6 anonim ***** válasza:

5.

Pontosan!

2023. aug. 3. 12:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!