Ismerte k online letölthető turista szótárakat? Angliába mennék egy hétre de németet tanultam. Kell egy kis segítség, ha elszakadnék a családtól.
"Kell egy kis segítség, ha elszakadnék a családtól."
Ha elszakadsz tőlük, akkor felhívás valamelyiket. A szotarnak semmi értelme, ha nem tudod a nyelvet
Hát nem tudom, így 2023-ban nem tartom túl életszerűnek, hogy szotárral a hónod alatt mászkálsz és amikor megkérdezi a pincér, hogy mit kérsz, akkor nekiállsz keresgélni.
Inkább használd a google fordítót. A beszédet is felismeri többé-kevésbé és valós időben fordítja.
A valasz a sajtos, a sonkas. A valasz, hogy egy fontos szot leirnak, amit meg tud nezni. Veszhelyzetre.
En anyanyelvi szinten beszelek, es latom, hogy a rossz hangsulyozas az, amit senki nem ert egyaltalan, hiaba tanult valaki. De egy het alatti szuksegletekre jo.
Svedorszagban voltam, mindenki nagyon jol beszel angolul, de onkiszolgalo uzletekben a sved feliratok alapjan nagyon szepen kideritettem, mi micsoda.
"Kell egy kis segítség, ha elszakadnék a családtól."
Erre mondjuk se a sajtos, se a sonkás nem jó válasz, ugye.
Ha q kérdező nem tud angolul, elég nehéz lesz neki kiszótaroznia a Buckingham palotanal elvesztettem szem elől a családomat, azt beszéltük meg ilyen esetben a National Gallery-nel találkozunk, az hol van kérdést és arra q választ. Meg mindig az a megoldás, hogy egymást hívják fel, ha elteved valamelyik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!