Booking.com-os kérdés, mi az az összeg, amit foglalás után, a szállás megkezdése előtt 1-2 nall levonnak a teljes összegen kívül?
Biztos ismerős másnak is. Helyzet: foglaltál szállást mondjuk 2 hónap múlva akárhova, írja hogy teljes összeg (pl.) 300€. Telik az idő, mindjárt eljön a nyaralás ideje, pár nappal előtte értesítés, tranzakcióról: booking.com, -90€.
Én ilyenkor mindig azt hiszem, hogy a szállás előleget kért, és majd annyival kevesebb a szállás, de közben a szálláson derül ki, hogy nem, az ott fizetendő összeg ugyanúgy 300€. Ilyenkor vagyok eltévedve, hogy mivan, és az angol tudásom ahhoz csekély, hogy ebbe ott bele tudjak menni részletesen, mivel csak általános beszélgetésekre elegendő angol tudásom pl. étteremben, vagy boltban kikérni valamit
Aki tudja annak megköszönöm ha elárulja 😊
En egy emailt kaptam a bookingtol, mielott levontak barmit is.
Ez eleg ritka, altalaban vagya foglalaskor fizet, vagy a szallasson, de ez a hely igy kerte (teljes osszeget levette)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!