Egy család számára BIZTONSÁGOS MUZULMÁN országok melyek Törökország mellett? Ahol (valószínűleg) nem fogják sem városokban sem falvakban megállítani őket, h. adják át értékeiket - vagy még rosszabb! Algériát, néha Marokkót sem mondják biztonságosnak.
Algériát még úgy-ahogy megértem, de hogy Marokkó vidéki és városi részei sem lennének biztonságosak, az a beszámolók olvasgatása után furcsa.
Vajon Egyiptom (belső/vidéki területei is, nem csupán egyedül Kairó), Azerbajdzsán, Libanon és Omán (utóbbi nekem személyesen álmaim egyik célországa lenne) sem ajánlott, ha anya-apa-gyermekek látogatnának el oda néhány hétre?
Irán/Perzsia is vágyott úticélja lenne mind anyának mind apának (mindkettőnknek régi vágya teljesülne ezzel), de most a belső viszályok miatt gondolom nem ajánlott e mesebelien szép és fantasztikus múltú országnak a meglátogatása.
"Marokkóba tuti sose teszem be a lábam, mert olyanokat olvastam"
Egy hónapja voltam Marokkóban. Marrakesh konkrétan tele volt családosokkal és nyugdíjasokkal... Életem eddigi legjobb útja volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!