Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Európai Egészségbiztosítási...

Európai Egészségbiztosítási Kártyát mennyi idő alatt készítenek el?

Figyelt kérdés

Pénteken hajnalban indulok nyaralni, ma szóltak nekem, hogy jó lenne ha lenne ilyen kártyám.

Ezt is postán küldik és minimum 1 hét mire megérkezik vagy el tudom intézni holnap?

2023. jún. 14. 22:02
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ismerős járt úgy, hogy volt utasbiztije és kérték tőle a kártáyt, nem baj az ha ott van
2023. jún. 15. 13:56
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
9. Azt mondták, hogy csak a központban készítik el. Ők átveszik a kitöltött adatlapot, és valamikor iktatják, csoportosítják, elküldik a központba. Ott átveszik, iktatják, félreteszik. Majd valamikor oda kerül az illetékes asztalára, ő elkészíti a kártyát, iktatja, félreteszi stb., és majd valakikor kiküldik oda, ahol bejelentkeztem.
2023. jún. 15. 13:56
 13/15 A kérdező kommentje:

Akkor jól meg van ott bonyolítva nekem egy személyi, taj kártya kellett hozzá, semmit nem kellett kitöltenem, már adta a kártyát. Végén egy aláírás hogy átvettem.

Néztem is, hogy így is lehet... nem ehhez a gyorsasághoz vagyok hozzászokva.

2023. jún. 15. 14:00
 14/15 NTBS ***** válasza:
Akkor kellemes utat.
2023. jún. 15. 17:10
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2023. jún. 15. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!