Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mi olyan vonzó Ausztráliában ?

Mi olyan vonzó Ausztráliában ?

Figyelt kérdés
Sok embernek ott van a bakancs listáján Ausztrália de mi van ott ami itt Európában nincsen ? A sok veszélyes állaton kívül ?

2023. jún. 12. 12:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a koalák.
2023. jún. 12. 13:15
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Hogy teljesen más, mint Európa, de mégis hasonló.

Más a természet, az állatvilág.

De nem olyan, mint pl. Kína, ahol semmit sem értesz, mert csak kínai írásjelekkel van kiírva és a gesztusok is teljesen mások.

Szerintem mindig érdekes, ha egy másik kontinensre utazik az ember.

2023. jún. 12. 13:39
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindig az volt benne az érdekes, hogy bár egy kontinens, nagy része sivatag. És meglepően "kevesen" lakják.
2023. jún. 12. 16:11
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Az állat- és növényvilága nagyon jellegzetes. Rengeteg faj van, ami csak itt él.

Pont ellentétes az évszak, mint az északi féltekén. Van valami bája, hogy karácsonykor a kertben grilleznek, húsvétkor meg szőlőt szüretelnek.

2023. jún. 12. 16:28
 5/14 anonim ***** válasza:
0%

Az indokolatlan törvénytelen rendőri brutalitás. Az eszméletlen korrupció a politikában. A Föld egyik legagresszívebb népe...

Ja ezek, nem vonzóak.

2023. jún. 12. 20:30
 6/14 anonim ***** válasza:
95%

Mesélj még, ne hagyd abba!

2023. jún. 12. 20:41
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Klassz hely, van hegy, tenger, jó kaják, érdekes kulturális közösségek, az átlagember nincs úgy befeszülve mint k-európában
2023. jún. 13. 05:25
 8/14 anonim ***** válasza:
98%

Szerintem az életérzés lehet az egyik fő vonzó erő. Amiket utazoktol hallok, hogy nagyon jó élmény hogy nem galambok meg varjak vannak az utcákon, hanem papagájok, kakaduk stb. Valamint az emberek sokkal barátságosabbak, közvetlenebbek, lazábbak.

Egyébként nekem termeszetileg annyira nem erdekes, de szívesen meghallgatok ellenerveket. A nagy része sivatag, ami nem, az meg bozót, annyira nem erdekes növényzettel. A tengerpartjai nyilván szépek, de szerintem európában bőven találni szebbeket mint ott. A korall-zatony az elképesztő lehet, de az nem is a parton van, oda hajoutttal ha egyszer elmennek az emberek megnézni. Közben a nyári meleg elviselhetetlen.

Szóval én Ausztráliáért soha nem voltam úgy oda, pl új-zelanddal össze se lehet hasonlitani, na arra mondom, hogy ott elképesztő természeti látnivalók vannak.

2023. jún. 13. 08:17
 9/14 anonim ***** válasza:
50%
Ebanie Bridges asszony.
2023. jún. 14. 21:13
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem volt rajta a listamon, de Uj Zealandra menet utba esett.

Csak par napot voltam, simogattam koalat meg kengurut

Voltam egy szep erodoben.

Hajoztam a Sidney obolben, es elaludtam a hires Operahaz egyik eloadasan (nem a darab volt rossz, csak meg nem alltam at az idoelteresre)

2023. jún. 21. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!