Ha szerbiába utazok és be van kapcsolva a netem, akkor is fizetnem kell ha használom?
Figyelt kérdés
Mert kaptam sms-t, hogy 0,1MB 10ft.2023. jún. 1. 02:25
1/8 A kérdező kommentje:
Persze nem neteztem még, de térképet használtam és azon szerintem csak GPS mukodott.
2023. jún. 1. 02:26
2/8 anonim válasza:
Természetesen , ha használod, akkor fizetned kell. Fura kérdés.
3/8 A kérdező kommentje:
Valahol azt olvastam, hogy telefonban be kell kapcsolni az roamingot, hogy tudjak netezni.
Akkor most mi az igazság?
Tulajdonképpen akkor engedélyem nélkül vonja le számláról, az nem szánalmas?
2023. jún. 1. 06:50
4/8 anonim válasza:
Szerbia a kettes díjzónába tartozik, ezért pluszban fizetsz, ha netezel.
5/8 A kérdező kommentje:
Ezt én értem, de ahhoz nem kell bekapcsolni a roamingot telefonban?
Nekem ki van kapcsolva alapból, csak nem szeretnék engedélyem nélkül vonjanak le számlàról ezt a bazi nagy dijat…
2023. jún. 1. 09:08
6/8 A kérdező kommentje:
Nem neteztem még, igy tapasztalatom nincs. Csak be volt kapcsolva, altalaban mindig ugy hagyom.
2023. jún. 1. 09:37
8/8 anonim válasza:
Így van, ha nincs bekapcsolva a roaming, akkor nem fog működni semmilyen külföldi hálózaton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!