Hogyan tartsam vissza a pisilést egy 12 órás buszos utazás folyamán, ha 3-4 óránként áll meg?
Figyelt kérdés
Nagyon sűrűn kell pisilnem, akkor is ha egesznap nem iszom semmit.2023. máj. 28. 05:13
11/13 anonim válasza:
Kb. úgy 12 éves lehettem mikor egész napos buszos utazás során, miután visszaszálltam a buszra pisiszünet után, mindig egyből újra pisilni akartam. Mégsem volt fizikailag bajom, csak a szüleim voltak válófélben.
12/13 anonim válasza:
10:kevered a hugyholyag kontrollt a szándékos beteges visszatartással. Alap szövegértési gondjaid vannak. De nyugodtan tartsd vissza, hadd pangjon minél tovább benned. Aztán majd tényleg kell, ha UTI lesz.
13/13 anonim válasza:
Úgy öltözz, hogy ne izzadj, de a tested legyen melegben. Olvass vagy kösd le másképp a gondolataidat. Kerüld el a nevetést. Ne gondolj vízesésre és más vízzel kapcsolatos dolgokra sem. Ha mégis pisilned kell, akkor egy dal szövegét kezd elemezni, az bevállik. Ha teheted, guggolj le, mert az a legkönnyebb póz a tartáshoz. Illetve ne képzeld el, ahogy végre a wchez érsz és pisilsz. Sajnos ez utóbbit néha csináltam. A wc közelében arra gondoltam, hogy mindjárt pisilhetek és ettől el is kezdtem pisilni és mire végre odaértem a wcre már mindegy volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!