Nyertetek már utazást? Ha igen, no merre?
Amióta beleláttam egy ilyen volumenű nyeremjátékba, azóta nem hiszek ezekben. Lehet vannak ténylegesek, ki tudja🤷🏻♀️
Rádió, valami faszántos szigetre lehet eljutni, all inclusive ellátás, egy hét, két főre. Telefonálgatni kell rádióba és a tizedik ember aki sikeresen felhívja a műsorvezetőt nyer. Alapból, tuti, hogy több ember telefonál mint 10. Volt egy külön call center erre akiknek csak az volt a dolga, hogy ne vegyék fel a telefont. Utána átírányitottak 9 számot a műsorvezetőnek majd a tizedik szám az egyik nagyfőni "barátnője" volt, igaz, a nagyfőni házas.
Én egyszer sem nyertem, viszont két alkalommal is sikerült féláron megvásárolnom a nyertesek által megnyert utakat.
Mind a két alkalommal utazási irodákban írták át a nevemre és ott láttam, hogy valóban szabályosan nyerték ezeket az utakat.
Szerencsére vannak emberek akiknek inkább a pénz kell mint az utazási élmény.
Az egyik út N.Y. - Florida - Bahamák,
a másik pedig Atlanta - Orlando - Miami - Key West.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!