Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Nyertetek már utazást? Ha...

Nyertetek már utazást? Ha igen, no merre?

Figyelt kérdés
Én Costa Ricába majdnem, másodpercekre voltam a főnyertestől (nyerő időpont).

2023. ápr. 8. 06:40
 1/7 anonim ***** válasza:
95%

Amióta beleláttam egy ilyen volumenű nyeremjátékba, azóta nem hiszek ezekben. Lehet vannak ténylegesek, ki tudja🤷🏻‍♀️

Rádió, valami faszántos szigetre lehet eljutni, all inclusive ellátás, egy hét, két főre. Telefonálgatni kell rádióba és a tizedik ember aki sikeresen felhívja a műsorvezetőt nyer. Alapból, tuti, hogy több ember telefonál mint 10. Volt egy külön call center erre akiknek csak az volt a dolga, hogy ne vegyék fel a telefont. Utána átírányitottak 9 számot a műsorvezetőnek majd a tizedik szám az egyik nagyfőni "barátnője" volt, igaz, a nagyfőni házas.

2023. ápr. 8. 07:49
 2/7 NTBS ***** válasza:
100%
Sajnos nem.
2023. ápr. 8. 09:58
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én egyszer sem nyertem, viszont két alkalommal is sikerült féláron megvásárolnom a nyertesek által megnyert utakat.

Mind a két alkalommal utazási irodákban írták át a nevemre és ott láttam, hogy valóban szabályosan nyerték ezeket az utakat.

Szerencsére vannak emberek akiknek inkább a pénz kell mint az utazási élmény.

Az egyik út N.Y. - Florida - Bahamák,

a másik pedig Atlanta - Orlando - Miami - Key West.

2023. ápr. 8. 19:30
 4/7 anonim ***** válasza:
15%
En akkor sem hinnem, hogy barmit is nyertem, ha ugymond nyertem volna. Fizetek en arra, amit valasztok. Parasztvakitasert egyebeket fizetni velt vagy akar valos gagyi nyeremenyert nem. Szerintem eleg vilagos, hogy ki nyer az ilyenekben.
2023. ápr. 18. 20:53
 5/7 A kérdező kommentje:
De miért is?
2023. ápr. 18. 20:57
 6/7 Kései Sirató ***** válasza:
A munkatársam nyert egy görög tengerpartra szóló utazást, de nem egy szokványos nyereményjáték volt, hanem a helyi újság egyik szeptemberi napon olyan nyereményjátékot hirdetett, hogy várják az esküvői fotókat, azokét, akik a mi városunkban idén házasodtak. A munkatársam azelőtt nősült, így beküldött egy fotót és az ő képüket sorsolták ki. Mivel nászútra nem volt pénzük, ez lett a nászútjuk 2 hónappal az esküvő után. De ez több, mint 10 éve volt.
2023. ápr. 19. 12:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Utazást nem, de egy nyereményjátékon nyertem egy légitársaságnál 250 000 ft értékű kreditet.
2023. ápr. 19. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!