Milyen egyéb aktív programok vannak?
Figyelt kérdés
Szóval utazásaim alatt rájöttem, hogy akkor érzem a legjobban magam külföldön amikor valamit csinálok. Pl a sivatagban quadozok, New York-ban helikopterezek, északon bálnalesen vagyok stb. Szóval nem városnézés meg ilyenek.
Milyen ilyesmi, aktív programok léteznek?
Amikre én gondoltam: Búvárkodás, Japánban tea szertartás vagy ninja "képzés" hülye turistáknak.
Milyen ilyenekre tudtok gondolni?
2023. márc. 28. 09:34
1/3 anonim válasza:
Sarki fény túra, delfinekkel úszás, bonbonkészítés, teaszertartás Koreában is játszik, ha bírod az ilyesmit sziklafalmászás vagy trekking, barlangtúrák ahol van, rizsültetés (nem vicc, én Kínában csináltam, halálos).
2/3 D. Brasco válasza:
Egy alaszkai medvetúra spray nélkül...na az az igazi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!