BKV havi bérletek meddig érvényesek?
Figyelt kérdés
Tehát pl volánnál, mávnál következő hónap 5-ig érvényes. BKV-nál hogy van ez?2010. okt. 6. 17:48
1/8 anonim válasza:
Ha hónap 5.-én veszed, következő hónap 5 vagy 6.-áig jó.Attól függ, mikor telik le az egy hónap. Ha 26.-án veszed, következő hónap 26(7).-éig jó.
2/8 anonim válasza:
Nekem eddig mindig rá volt pontosan írva a dátum, hogy ettől eddig érvényes (az elején) ...
17/L
3/8 anonim válasza:
Ha 5-én veszed meg, akkor a következő hónap 4-éig. Ha 15-én veszed, akkor meg 14-ig, és így tovább. Tehát mindig a következő hónap megelőző napjáig.
4/8 anonim válasza:
A BKV-nál már 30 napos bérletek vannak, tehát bármikor veszed, 30 napig érvényes...
Akár hónap közepén is megvásárolhatod, akkor a következő hónap közepéig lesz érvényes!
Lehet, hogy van még 1 hetes, 10 napos bérlet is, ezt nem tudom pontosan, régebben volt, de ez nagyon drága, nem éri meg megvenni.
5/8 anonim válasza:
Két hetes van még.Meg egy fél, egy éves. De ezeket szerintem se érdemes megvenni.
6/8 anonim válasza:
30 napos bérletek, megvásárlás napjától a harmincadik napon jár le. rá van írva.
7/8 anonim válasza:
18:01-es adott pontos választ, a következő hónap előző napjáig érvényes.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
Nem vagyok budapesti és még sohasem vettem havi bérletet, ezért kérdeztem.
2010. okt. 7. 09:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!