Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha mennék...

Mit csináljak ha mennék nyaralni de nincs kivel ?

Figyelt kérdés

Minden adott lenne, hogy elmenjek nyaralni, a pénz és a szabadidő is de nincs senki aki jönne vagy akinek beleférne a keretbe egy nyaralás.

Voltatok már hasonló helyzetben ?

2023. márc. 6. 19:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

#8,9:

Jó pár évvel ezelőtt egy észak-afrikai tengerparti nyaralóhelyen, hajókiránduláson így ismertem meg egy 30-as belga lányt. Jó nő volt, nem is értettem hogy mit keres ott egyedül, de mondta is hogy ez náluk nem annyira szokatlan, tény hogy egy all inclusive szállodában nem is nagyon volt mitől félnie. Jó móka volt napokig, minden olyan spontánul történt, de aztán sajnos vége lett a hétnek. Persze azt is meg tudom érteni ha valaki nem akarja véletlenre bízni a dolgokat és a jól megtervezett vakációzást preferálja ;-)

2023. márc. 6. 21:15
 12/20 anonim ***** válasza:
90%
Menj egyedül.
2023. márc. 6. 21:36
 13/20 anonim ***** válasza:
Lépj be a face-en útitárs-kereső csoportba, hátha találsz valakit, akivel mehetsz. Sokan csinálják.
2023. márc. 6. 21:48
 14/20 A kérdező kommentje:
Egy próbát megér, köszönöm.
2023. márc. 6. 21:50
 15/20 D. Brasco ***** válasza:
46%
Hagyd abba a picsogast es menj egyedül...én nem mondom,nemrossz ha van kivel menned,mert az élményeket megosztani stb stb.....de hidd el rengeteg előnye van annak is ha egyedül indulsz neki.
2023. márc. 6. 22:29
 16/20 anonim válasza:
71%
Menj egyedül. Hidd el jó lesz. Az első alkalommal lehet furcsa lesz, de aztán lehet megszereted.
2023. márc. 7. 00:17
 17/20 anonim ***** válasza:
24%
Az egyedül utszás sem való mindenkinek. Vannak full életképtelen emberek skik a szomszéd faluba nem tudnak egy buszjegyet megvenni nekik pl nem érdemes erőltetni.
2023. márc. 7. 06:05
 18/20 anonim ***** válasza:
Hu, 1.-s mar reg kibaxtam volna, az ilyen csak elveszi toled az eleted.
2023. márc. 7. 08:28
 19/20 anonim ***** válasza:
Gyere Thaiföldre! Minden megmutogatok csak vigyél haza! A civilizacio megszunt de szexelni szerintem lehet.Megmutatom , hol vannak a lady boyok is. Hogy tudsz meglenni olcson ,szallast szerzek. Kisporol a repjegy arat az úgy is 100e.
2023. márc. 8. 03:12
 20/20 anonim ***** válasza:

Van egy rakás csoportos utazásokat szervező iroda. Eupolisz, Wanderwell, Békatutaj, Rolitúra, Baraka...

Elmész egyre, és rögtön megismerkedsz 10-20 emnberrel.

Én a férjemet is ilyen csoportos túrán ismertem meg, barátokat is szereztünk már ilyen utakon.

2023. márc. 12. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!