Szálltál már meg olyan helyen ahol volt rejtett kamera?
Esetleg 2 irányú tükör?
Ha volt, hogy vetted észre? Mennyi idő után?
Esetleg ha utazol valahova akkor szállás elfoglalása után körülnézel hogy van-e bármi gyanús ilyen jellegű dolog?
10-es jól írta!
Igen sok kínai tv-be eleve be van építve, és interneten keresztül küldi az infót napi 24-ben a kínai szerverekre.
Ahogyan szintén ezt teszi az összes okos készüléked a telefonodtól a porszívódig, a Googliról már nem is beszélve..
A többi esetlegesen felfedezett kütyü az "csak" a helyiektől származik.
Ugyan nem a szálláshoz köthető, de elutaztam Balaton közelébe gyerekként a nagycsaláddal, ahol egy akkor fiatal felnőtt srác valahogy bejutott a szálláshelyünkre (szerintem a földszinti ablakon át) és arra mentünk este haza, hogy ahol én aludtam le volt téve egy kamera a kispolcra ami telibe engem vett a lencsével, már ha működött. Szóltam azonnal nagyszüleimnek, és mivel nem az övéjük volt asszem betettük a fiókba, utána ellenőrizgettük a kulcsokat és ennyi. Kicsit féltem aznap aludni.
Bónusz pont: másnap mentünk haza, és kifele menet láttam a srácot akire gyanakodtam, de nem mertem szólni senkinek, úgy tettem mintha nem is látnám. Kb. 12 évvel később találkoztam vele egy munkahelyen, addigra már több hasonló "ügye" volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!