Paradicsom31 kérdése:
Tribord sznorkelmaszkhoz szemüveg?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy nagyon rossz a szemem, mindkét szemem - 4,00 dioptriás, nagyon homályosan látok szemüveg nélkül, konkrétan csak nagyon közelre látok jól.
Nyáron Horvátországba megyünk nyaralni, és van nekem egy tribord sznorkelmaszkom. Ehhez nem lehetne valahogy szemüveget használni? Mert így sajnos nem fogok látni a tengerben :( 6 éve voltam már Horvátországban, akkor már használtam ezt a maszkot, de semmit nem láttam szemüveg nélkül.
Tudom, lehetne kontaktlencsét használnom. Próbáltam már, de a szemem sajnos nem bírja a lencsét.
Arra gondoltam, hogy egy régi szemüvegemnek leszedném a szárát, és egy vékony gumit raknék a helyére, amit fel tudnék venni esetleg a sznorkelmaszk alá, így látnék.
Vagy esetleg más alternatívát tud-e valaki?
2023. jan. 22. 17:40
1/1 anonim válasza:
Létezik dioptriás búvármaszk. -6 dioptriáug pl a Bare nevű gyártó kínál maszkokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!