Kisinyovban Moldova fővárosában jártál már? Hogy tetszett? Mik a tapasztalataid a városról?
Figyelt kérdés
2023. jan. 1. 22:16
2/6 anonim válasza:
Turista szemmel nézve minimális számú látnivaló van ott, ellenben a nők gyönyörűek, szóval van, akinek megéri odautazni. Gasztronómiai szempontból a borkultúrájuk lehet vonzó, de nem rossz az orosz és a román konyha keveredése sem. Aki a szovjetnosztalgia miatt menne vagy csak simán retróőrült, annak is jó tanulmányút. Nem rossz megspékelni egy transznisztriai időutazással, de békésebb időkben szerintem sokkal inkább egy odesszai utazás kiegészítő programja Kisinyov megtekintése , mint önálló program. Vagy esetleg egy moldvai-bukovinai körút részeként lehet elképzelni egy megállót.
3/6 anonim válasza:
Kisjenő izgalmas hely, de lemenni vidékre sokkal jobb program ha már ott vagy.
4/6 anonim válasza:
Tavaly még pár ezer forintért repülte a wizz úgy, hogy két éjszaka volt. Arra szerintem teljesen megérte. Most 30 a repjegy (csak táska) és szombattól szerdáig. Ez így szerintem nem olyan jó deal, hacsak nem kocsival közelíti meg valaki egy másik úticél miatt.
5/6 anonim válasza:
Nem tudom hogy ki a jó isten akarna odamenni :DD
6/6 anonim válasza:
2, mondjuk a gyönyörű nőkről Oroszország meg Ukrajna a híres, előbbiben rengeteg a látnivaló is, én ismerek sok modellt, egyetlen egy moldáv lányról tudok. :D
Ezért nem érdemes odamenni, sőt semmiért sem, mert meg a Balkánon is több a látnivaló mint ott. KisJenő olyan mint valami város paródia, mint egy felnagyított szakadt lakótelep :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!