Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » RegioJeten elfogadják MÁK...

RegioJeten elfogadják MÁK kártyát Bécsig?

Figyelt kérdés
13 éves fiammal mennénk ki aki tartós beteg. Fiam számára tudok venni MÁK kártyával Bécsig jegyet? Esetleg jogosult kísérő is kedvezményre?

2022. dec. 19. 17:02
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
24%
NEM!
2022. dec. 19. 17:12
 2/22 anonim ***** válasza:
27%
A határig, mindkettőtőnek.
2022. dec. 19. 17:12
 3/22 anonim ***** válasza:
95%

Tessék, a hivatalos oldalról::

"Az ONYF utazási kedvezményre jogosító hatósági igazolványt annak a részére állít ki, aki fogyatékossági támogatásban részesül, illetve aki, vagy aki után szülője magasabb összegű családi pótlék kerül megállapításra. Az utazási kedvezményre jogosító hatósági igazolvánnyal az a személy, akinek nevére az igazolvány kiállításra került (a továbbiakban: kedvezményre jogosult) a BELFÖLDID közforgalmú menetrend szerinti közlekedésben utazási kedvezményt vehet igénybe. "

[link]

2022. dec. 19. 17:14
 4/22 anonim ***** válasza:
28%

És a Bécsbe utazás az mióta belföldi forgalom?

Vagy átaludtam és újra Osztrák-Magyar Monarchia van?

2022. dec. 19. 17:58
 5/22 anonim ***** válasza:
53%
Hegyeshalomig mehetsz kedvezménnyel, ott le kell szállni és átszállni egy másik vonatra amire már a teljesárú nemzetközi jegyet veszed. Így tudod a belföldi szakaszon kihasználni a kedvezményt. Megéri!
2022. dec. 19. 19:28
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
A MÁV-ra tudsz, a RegioJetre nem tudsz mert az egy magánvasút, más szabályokkal.
2022. dec. 19. 19:36
 7/22 anonim ***** válasza:
70%

Baski 9 euró egy regiojet vonatjegy Bécsig.

Te meg hülyemagyarként - amolyan mávon szocializálódott - vidéki parasztként ezen is kedvezményt szeretnél?

2022. dec. 19. 19:39
 8/22 anonim ***** válasza:
14%
Igen, de mehet a határig a MÁV vonatával, ott pedig átszáll a RegioJetre. Már ha az megáll ott, nem tudom, azzal még nem mentem. De jó lenne ha lenne a MÁV-nak valami értelmes konkurenciája több vonalon is, ahogy Csehországban is van.
2022. dec. 19. 19:40
 9/22 anonim ***** válasza:
96%

A RegioJetre, kizárólag -fizetős- ülőhelyekre tudsz jegyet vásárolni, mivel állóhely nincsen és nem szociális alapon működik.

Rendszeresen utazom vele, utoljára 4 napja voltam általa Bécsben.

Csak megjegyezném, hogy a legolcsóbb jegy az nem sokkal drágább, mintha a Mariahilfer str. valamelyik cukrászdájában innál egy kapucsínót.

2022. dec. 19. 19:50
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
7: ráadásul Móvárról ugyanúgy 9 EUR a jegy, mintha Bp-ről menne... Az előbb kukkantottam rá a weboldalukra. :-D
2022. dec. 19. 19:59
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!