Van itt olyan aki be szeretné utazni a "világot" és sok időt szeretne a természetben tölteni?
Inkább 18-25 évesek válasza érdekelne.
Hogyan tervezed?
Külföldi munkát vállaltam, ahol mindig más a munkavégzés helye. A hétvégéken felfedezem a környék természeti szépségeit.
De már elmúltam 25, így nem releváns a válaszom, bocs.
Az én munkám sajnos ideköt Magyarországra, tehát az a fajta élet, mint az "50 euróval a világ körülben" nem fog megvalósulni. Viszont a munkám kvázi rajtam múlik, ha összejött elég megbízás azokat végigviszem majd kiutazgatom magam, majd visszatérek a civil létbe.
Most az a tervem, hogy még 2-3 évig ez az állapot így tökéletes, utána szeretnék majd egyetemen tanítani és valami családos életet élni, legalábbis társra lelni. De ha életem végéig utazgatok, se fogom bánni. ;)
Ami a jelenlegi megvalósítást illeti: kinézem az úticélt és célirányosan spórolok rá vagy összegyűjtök egy relatív nagyobb összeget és utána kisebb körutakat csinálok.
Én már -fillérekből- beutaztam a fél világot és holnap reggel is pont indulok Európába.
Viszont már én sem tartozok a korcsoportodba.
Annyit viszont tanácsolnék, hogy ne indulj el, úgy hogy "majd lesz valahogy alapon" mert mára már megváltoztak a viszonyok és sehol nem látják szívesen a pénz nélkül csellengőket.
A 18 éves romantikus álmodozásoddal meg nem tudsz fizetni a szállásokért meg az utazásokért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!