Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Milyen lehet az élet a kicsi...

Milyen lehet az élet a kicsi óceániai szigeteken?

Figyelt kérdés

Mint például Palau, Nauru, Tuvalu, Fiji szigetek, Tonga, stb

Milyen lehet itt élni? Milyen az élet színvonala, mit lehet egyáltalán dolgozni ott?

2022. nov. 15. 07:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%
Borzasztó szegénység van a legtöbbjén.
2022. nov. 15. 08:36
 2/14 anonim ***** válasza:
94%
Csóróság is van, bár annyira nem vész a probléma inkább az emelkedő vízszint miatt van, egyre több terület kerül víz alá, egyre több terület lesz terméketlen a sós víz miatt. Meg sok helyen komoly gond az elhízás mert a nyugati gyorskaják miatt ott ez kifejezetten problémát okoz mert ezelőtt 20-30 éve is még többnyire zöldségeket gyümölcsökön meg halon éltek és ez túl gyorsan változott meg.
2022. nov. 15. 10:40
 3/14 anonim ***** válasza:
81%

Ismerőseim voltak arrafelé, vitorláshajóval.

Elképzelhetetlen szegénység és primitív életkörülmények.

Persze az ottaniaknak _az_ a természetes, nem hasonlítják egy EU-s vagy amcsi színvonalhoz, hiszen nem tudják, mi van máshol...

2022. nov. 15. 11:04
 4/14 anonim ***** válasza:
94%

3

Ha primitív életkörülményeket akarsz látni menj Borsodba. Ezeken a helyeken egész jó színvonalon élnek, attól mert nem palotákat építenek, meg nem irtják aki a természetet nem azt jelenti, hogy nyomorognak. Nem gazdagok de azért nem egy Dél-Szudán. Haverodék szerintem átvágtak és csak Tiszakécskére ugrottak le.

2022. nov. 15. 11:15
 5/14 anonim ***** válasza:
44%

Az emberek csak ágyéktakarót hordanak, és ungabungával köszöntik egymást.

Szeretik a banánt, de bizalmatlanok az idegenekkel. Némelyik szigeten még akár második világháborús japán katonák is lehetnek, akik harckocsikkal járnak. Más szigeten elásott kicsek vannak.

2022. nov. 15. 20:00
 6/14 anonim ***** válasza:
92%

Tuvalun konkrétan azért nem élnék, mert egyrészt mindig 30 fok fölött vannak a napok, másrészt van esős és száraz évszak. Magyarországon, amikor esik az eső nyáron, akkor kvázi levegőt sem kapsz az utcán a párától, na ez van Tuvalun az esős évszakban szerintem.

Amúgy tetszik, hogy el van szigetelve, de mondjuk azt nem tudom ezt szeretném e. Alapjáraton ritkán utazgatok, és nem is nagyon mozgok hobbiból a városon belül sem, nekem itt megvan minden, szórakozás, természet, bolt, orvos, stb. Nincs igényem arra, hogy távolabb kerüljek az otthonomtól, Tuvalun nem tudom mennyire érezném jól magam non-stop ugyanott vagy előtörne a menekülési vágy.

Az iskolával nem tudom hogy állnék. A mai világban már nem olyan ördöngős tanulni felsőoktatásban vagy bármilyen tanfolyamon, mert online van. Amúgy érdemes utána olvasni az ottani oktatási rendszenem is, hogy ott milyen az oktatási rendszer, mert érdekes.

2023. ápr. 29. 15:19
 7/14 anonim ***** válasza:
Ja, hatos voltam, azt se felejtsük el, hogy Tuvalu süllyed, valószínűleg évtizedeken belül el kéne hagynom, vszeg addigra a reptér is le lesz zárva, úgyhogy max hajóval tudnám elhagyni a helyet, ergo hosszútávra nem is alkalmas már arra, hogy egy életre tervezz.
2023. ápr. 29. 15:50
 8/14 anonim ***** válasza:
Tuvalu mo te atua!
2023. máj. 12. 03:11
 9/14 anonim ***** válasza:
Szegénység, de nem nyomor!
2023. jún. 14. 13:16
 10/14 anonim ***** válasza:
9, én ismerlek téged és, hadd mondjam el, szimpatikusnak tartalak. Remélem nem gond, hogy ezt leírtam!
2023. jún. 14. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!