Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Melyek azok az országok, ahol...

Melyek azok az országok, ahol kb akkor van reggel 8-10 óra, mint itthon este 18-20 óra és élhetőek is európaiak számára?

Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok, ahol nincs, vagy kicsi a bűnözés, lehetőleg a fehér faj legyen többségben (mivel ahol nincs ott a fehéreket elég hamar fejőstehénnek nézik sajnos), ne legyen túl drága, lehetőleg legalább olyan legyen az orvosi ellátás mint itthon. Olyasmit keresek, mint a Kanári-szigetek, csak ott 1 óra az időeltolódás, nekem meg olyan hely kéne, ahol akkor van kora este, amikor ott helyben délelőtt.
2022. nov. 10. 09:52
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem sok olyan ország van, ami 10-12 órás időeltolódás van Magyarországhoz képest. Ezek, inkább "drága" államoknak számítanak.

Új-Zéland / Auckland : [link]

Ausztrália / Sydney: [link]

USA / Alaska: [link]

2022. nov. 10. 10:36
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi, olcsóbbat keresek, ahol havi 1500-2000€ból nagyon jól el lehetne lenni, mert olyanok az árak, viszont biztonságos is és nem tűnök ki a tömegből. Tenerife ilyen volt, de ott meg csak 1 óra az eltolódás, nekem mindenképp annyi kéne amit írtam.
2022. nov. 10. 10:40
 3/10 anonim ***** válasza:

Elnézést! Elhamarkodtam! : )

USA / Alaska 14 óra

Itt már nem nem áll meg a időre vonatkozó feltétel.

2022. nov. 10. 10:45
 4/10 anonim ***** válasza:

Akkor ki kell lépned az adott "időkeretedből" (10-12).

Mégpedig elég jócskán.

[link]

2022. nov. 10. 10:49
 5/10 anonim ***** válasza:
És mire kell neked a 10 óra eltolódás...? VAgy mire jó az?
2022. nov. 10. 11:52
 6/10 A kérdező kommentje:
Az egyik munkám olyan, amit főleg az esti órákban végzek, ezt lenne jó máshol, ahol akkor még reggel van, így a napom szabad lenne utána.
2022. nov. 10. 11:59
 7/10 anonim ***** válasza:
De ha online végzed, akkor tök mindegy, hogy milyen a bűnözés, vagy egyebek...
2022. nov. 10. 13:20
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem mindegy, mert arra gondoltam hogy reggel megcsinálom (vagyis itteni idő szerint este) utána meg megyek strandolni meg ilyesmiket csinálni.
2022. nov. 10. 13:33
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
:D Köszi, ezt a kérdést printscrreneltem a best of baromságok közé! Csak reménykedni merek, hogy te sem gondoltad komolyan!
2022. nov. 10. 14:36
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

#9: :-D :-D

Pedig elég nagy a választék "best of" kategóriában. :-D

2022. nov. 10. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!