Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Bali (Indonézia) és Malajzia....

Bali (Indonézia) és Malajzia. Drága helyek, ha a repjegyet nem számolom?

Figyelt kérdés
2022. okt. 19. 09:14
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Azóta én is utánajártam és kb egy árban jön ki egy közelebbi utazással. Hiába drága a repülő, a szállás Európában nagyon az egekben van.
2022. dec. 19. 21:14
 12/13 anonim válasza:
100%

Hűha, nem tudom a többiek hol jártak Balin belül, hogy ennyie traumatizálta őket, de ahogy én megéltem a nyáron, nagyon nem olyan, ahogy többen írták. :) Tény, hogy utána kell járni annak, melyek azok a helyek, amelyek nem a turistákra lettek kitalálva. Kuta és Seminyak elhiszem, hogy tele van hasonló emberekkel, mint amit többen írtak, de én nem véletlenül kerültem el ezeket a turistás térségeket nagy ívben. Ha tudod, hova érdemes menni + van helyi segítséged, aki tud ajánlani ilyen helyeket, akkor Balinak egy csodálatos oldalát fedezheted fel. Én rengeteget tanultam a helyiek mindennapi életéről, mentalitásáról és hitéről, ami számomra felemelő élmény volt (nem is vártam ezt), és persze emellett valóban csodálatos tájakon jártunk. Lehet, hogy az volt a szerencsém, hogy az előző nyár volt a covid utáni első nyár, és még nem özönlötték el annyira turisták, de én sem szemetes tengerpartokat, sem turistaáradatot nem tapasztaltam sehol, pedig eléggé bejártuk a szigetet, sőt még Nusa Penidát is.

Az pedig zseniális, hogy mennyire olcsó! 2 heti szállás 2 főre kb. 60-70 ezer Ft volt, egy átlag főétel itallal együtt pedig 1500 Ft körül volt. Mit ne mondjak, ez most eléggé hiányzik... :D

2023. jan. 6. 11:00
 13/13 anonim ***** válasza:

"Indonéziában minél keletebbre mész, annál jobb."

Kalimantan, Szumátra? Az se rossz!

2023. jún. 23. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!