Van itt olyan, aki lógott már fel tehervonatra?
Értem, köszönöm. Most leírhatom, hogy nem a véleményetekre vagyok kíváncsi, de mivel tudom, hogy azzal csak és véget nem érő szópárbajt provokálnék ki, ezért megköszönöm, tudomásul veszem, és azt kérem, hogy a továbbiakban az írjon, aki megtette már. Ez a gyk, azt kérdezek, amit akarok, még ha szerintetek hülyeség is a kérdés tárgya. Ha a kérdés a szabályokba ütközik, azt a moderátor majd elintézi.
Egyébként igen, illegális, valamennyire veszélyes is, és csinálják páran. Pl. https://www.youtube.com/watch?v=odX2MtSw66Q&ab_channel=GIFGAS
Jól megválasztott vasúti kocsin megfelelő felkészültséggel szerintem fizikailag nem veszélyes - nemrég láttam Dél-Európában lassan (30 körüli sebességgel) mozgó, nagyon hosszú vagonokból álló szerelvényt, ahol a konténerrész előtt üres plató volt minden kocsin, ahol el lehetett volna helyezkedni egy embernek. Ilyenen szerintem fizikailag nem veszélyes, az illegalitás már más kérdés, de ezt bevállalja az, aki ilyenre vállalkozik.
"vasúti kocsin...szerintem fizikailag nem veszélyes"
Majd ez is belekerül a híres utolsó mondatok közé.
- Még bőven átérek a vonat előtt,
- Ebben a vezetékben biztos, hogy nincsen áram,
- Itt biztos, hogy nincsenek cápák,
- Ez nem gázszag, nyugodtan rágyújthatunk,
stb...stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!