SOS! Átverés lehet ez az utazási iroda?
Last call iroda. Facen egy kommentelő rosszat ír.
Kevés értékelése van google oldalán is. Továbbá 1 napra 2 külön ár (lényeges eltéréssel)
és nem, nem azért mert az egyik a kukára néz a másik meg tengerre. Elküldtük az irodának az adatokat, de utólag láttuk meg ezeket a furcsaságokat. Ne fizessünk be? Vajon átverés?
Én tökre megértettem az utazási irodák létjogosultságát a 90-es években.
De hogy 2022-ben valaki igénybe vesz egy utazási irodát, ami konkrétan csak egy persely közted és a szállásadó között? Ezt már nem értem.
Manapság mindenki tud angolul legalább alapszinten, ha más nem akkor mindenkinek van 1 ismerőse aki beszél angolul alapszinten, lehet kommunikációt folytatni a szállásadóval, akár többel is párhuzamosan, a repjegy.hu oldalon találsz infókat az utazásról árral együtt, meg kb. 1000 oldal van ami egy ország/város/régió nevezetességeit, látnivalóit gyűjti össze árakkal , érdemes/nem érdemes jelzővel ellátva.
Nettó pénzkidobás. Egy utasbiztosítást szintén kb. 10 perc megkötni. Szóval én semmi értelmét nem látom, hogy az utazást 20, vagy akár 20+ százalékát kidobd egy irodát megbízva, amit te magad is fél nap alatt el tudsz intézni az interneten.
Teljesen normális utazási iroda.
Az meg kit érdekel, hogy egy idióta lehúzza valamiért a fészen?!
3: De hogy 2022-ben valaki igénybe vesz egy utazási irodát, ami konkrétan csak egy persely közted és a szállásadó között? Ezt már nem értem.
En például mindenhova utazási irodával megyek, mert nem az a tervem egy idegen országban hogy a tengerparton suttessem a hajamat 1 hétig hanem szeretnék elmenni programokra, és nyilván ha mar azon a helyen voltunk, és utána visszamegyunk akkor nem fogok utazási irodával, de ha még soha valószínűleg ok jobban tudják az útvonalakat, a fontos nevezetessegeket, sokkal osszeszedettebb. Mindig van szabadidő, így nem allandoan velük kell lenni szerencsére, de sokkal jobb mint egyedül.
Az angolt C1 szinten beszélem, nyelvvizsgam is van belőle, szóval nem ez a probléma:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!