Hogyan, hova tudnám eldugni a pénzt, ha nincs széf a szálláson?
Figyelt kérdés
2022. aug. 21. 06:44
1/9 anonim válasza:
Nem viszel pénzt, csak minimálisan, a többit a bankszamadon tartod
2/9 A kérdező kommentje:
Muszaj vinni, mert ahova megyek nincs kartyas fizetes.
2022. aug. 21. 07:57
3/9 anonim válasza:
Rakd ki a szoba ajtajára, hogy ne zavarjanak, így nem fognak idegenek bemenni. Plusz én mindig berakom egy kis zacskóba a pénzt a zacskót meg a szennyes közé (pl. zokniba).
4/9 A kérdező kommentje:
Igen erre gondoltam, hogy ruhák közé elrakom több helyre. Köszi.
2022. aug. 21. 15:13
6/9 A kérdező kommentje:
Nő vagyok.
2022. aug. 21. 18:40
7/9 anonim válasza:
Na az a legegyszerubb. Mi mindig a parom melltartojaba egy kis zacskoba rakjuk a penzt. Olyan melltarto kell amiben szivacs van es nincs levarva. Oda szuperul be lehett tenni a penzt nem tud kiesni nem latszik es nem is kenyelmetlen.
8/9 anonim válasza:
Zárd be a bőröndödbe, annak a kulcsát meg tartsd magadnál.
9/9 anonim válasza:
Én utazások alkalmával övtáskát hordok. Lehet, nem a legdivatosabb, de férfiként és így 40 felé már letojom. A készpénzt és az útlevelet, bankkártyát mindig ebben tartom magamnál. Ha onnan megpróbálják kivenni vagy az övtáskát levágni, azt biztosan észreveszem.
A szállodai szobában viszont nem szívesen hagynám, pláne nem csak úgy, széf nélkül, mert a szálloda ilyenkor semmiért sem vállal felelősséget, ha esetleg eltűnik. A szobába meg a takarítók, személyzet simán bemegy a "ne zavarjanak" felirat kitétele mellett is, ezt már számtalanszor tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!