Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Első repülés, egymás melletti...

Első repülés, egymás melletti ülőhely?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Találtam több kérdést a témában, de olyan hamar változnak a szabályok, hogy minél frissebb tapasztalat érdekelne.

Wizzair-rel és ryanair-rel. Egy közvetítő oldalon vettük a jegyet plusz mindjárt szállást is foglaltunk. Biztosítást, csomagot, mindent kérdezett, de olyat, hogy hol/egymás mellett szeretnénk-e ülni, azt sehol sem lehetett bepipálni... ilyenkor automatikusan egymás mellé oszt be minket? Vagy hogy van? Első repülés mindkettőnknek, nem szeretnénk külön ülni. Bennem fel sem merült, hogy nem egymás mellé adja az egy azon foglalásban lévő jegyeket, de most olvastam, hogy azért külön fizetni kell, de én nem találtam ilyen lehetőséget :(

illetve még egy kérdés, üres műanyag kulacsot vihetek a kézipoggyászban, amit majd a becsekkolás után megtölthetek?

2022. aug. 11. 22:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Végül is tudtatok egymás mellé ülni?
2024. jan. 16. 13:56
 12/12 A kérdező kommentje:
odafelé oda kaptuk a wizznél alapból, hazafelé a ryanair külön ültetett volna így becsekkoláskor tudtam venni ülőhelyet
2024. jan. 16. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!