Milyen ételeket vigyek magammal a nyaralásra, amikből gyorsan össze tudok dobni egy vacsit?
Figyelt kérdés
2 hét múlva megyünk nyaralni, sosem főzök ilyenkor, de amilyen árak most vannak, legalább a vacsikat lespórolnám minden nap. Milyen alapanyagok vannak, amiket magammal tudok vinni, és gyorsan tudok belőlük valami vacsorát készíteni? Ti mit szoktatok ilyenkor csinálni? Hovátországba megyünk autóval, mirelit kiolvad, mire leérünk, az nem nagyon opció.2022. júl. 14. 18:26
1/13 anonim válasza:
Könnyen lehet, hogy olcsóbb ott megvenni a vacsi hozzávalókat, mint innét vinni. Én nem vinnék.
2/13 anonim válasza:
Vifon leves, konzervételek, kockakenyér, dzsem, ha teszel el lecsót akkor az, krumpli, tészta, lehet vinni üveges szószt.
3/13 anonim válasza:
AZ ottani élelmiszerüzletekben veszek friss alapanyagokat, nem drágább, mint amit vinni lehet, csak nem kell több napos, állott cuccokat enni meg cipelni
5/13 anonim válasza:
Atyaég, hát nem Murmanszkba mész meg nem valami eldugott szigetre, hát minek itthonról cipelni bármit is? Az élelmiszerárak erősen kiegyenlítettek most már, szóval ha ott bevasarolsz egy hipermarketben, azzal sem jársz rosszabbul.
6/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom, épp itt olvastam a napokban, hogy Horvátországban már mindennek az ára az egekben, ezért gondoltam erre. Én 4 éve jártam ott utoljára, szóval fogalmam sincs, mi a helyzet. De akkor majd veszek kaját ott, köszi mindenkinek.
2022. júl. 15. 08:58
8/13 anonim válasza:
Sajt,. kenyér, felvágott, paradicsom. Én helyben szoktam venni
9/13 anonim válasza:
Paprika, paradicsom, krumpli, kolbász, tojás, hagyma.
Kész a lecsó.
Gyors és kiadós kaja.
10/13 anonim válasza:
Tonhalkonzerv, paradicsomszosz, szarazteszta
Babkonzerv, kukoricakonzerv, tortilla lap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!