Maldív szigetekre mikor érdemes foglalni?
Ezer jobb hely van, ami jottányit sem néz ki rosszabbul és legalább van mit csinálni.
Amúgy nincs erre konkrét recept, én majdnem véletlenül voltam ott 5 napig, Sri Lankán voltam épp (ami rettentő király hely, de most a helyzet miatt nem ajánlom) és óccsó volt a repjegy, meg találtam egy last minute szállást, így cakkumpakk volt 5 éve 100k körül az 5 nap, plusz költőpénz. Máskor meg érdemes jóval előre nézegetni és amint van egy átlagnál 20-30%-kal olcsóbb jegy, lecsapni rá. Nyilván ha karácsony környékén mennétek, akkor nagyjából Eger éves GDP-je a reális ár, holtszezonban meg realtíve olcsón lehet nézni a napi háromszor szakadó esőt a légkondis bárból.
Lassan 100 országban jártam, a Maldív-szigetek a top 5 legérdektelenebben volt, olyanok versenyezhetnek vele, mint Brunei meg Andorra, értem én, hogy gyönyörűek a képek, de Langkawi, Con Dao vagy épp Koh Rong ötvenszer többet nyújtanak töredékáron. Nem tudom, hogy sikerül-e lebeszélni erről, de azért remélem.
A kérdésed pontosan rávilágít arra, miért nem szerencsés, ha az ember úgy lesz újgazdag, hogy észt nem kapott mellé, ráadásul a szomszédainak a Maldívval akar villogni.
Egyébként ha nem tűnt volna fel, a vidéki téeszelnökök és műkörmösök kedvenc helye a Maldív. Bár igazad van, őket nem igazán érdekli a pénz.
Ínyencek Dzsakartába és Koh Samuira :DDDD Értem, hogy próbáltál valami hasznosat mondani, meg távoli elképzelésed van ezekről, de garantálom, hogy Dzsakarta közelében nem jártál még. Lehet hogy Dzsogdzsakartára gondoltál, arra még igaz is a művészváros kifejezés, Bartis Attila is ott él szerintem még mindig.
Maldívra ez egész egyszerűen nem igaz. Természetesen megengedem, hogy járnak oda művészek is, viszont a derékhadat a nászutazóeg évfordulózó nyugati középosztály adja, kiegészülve ötlettelen első trópusozó újgazdagokkal, akik úgy érzik, a Maldív maga a luxus. Valóban gazdag emberek ritkán mennek oda, van helyette Míkonosz meg egy rakás francia karibi sziget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!