Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Maldív szigetekre mikor...

Maldív szigetekre mikor érdemes foglalni?

Figyelt kérdés
Jövő év főszezonban (vagyis valamikor az év elején) tervezek odamenni. Ráér még a foglalás vagy lassan nézzem azért.
2022. júl. 4. 15:42
 1/10 A kérdező kommentje:
A kérdésem a Szállásra(resort sziget) vonatkozik főleg.
2022. júl. 4. 15:43
 2/10 anonim ***** válasza:
58%
Természetesen várd meg amíg tele lesznek mert úgy lesz a legolcsóbb 🙀🙀🙀
2022. júl. 5. 08:12
 3/10 A kérdező kommentje:
Valahogy sejtettem, hogy nem érkezik irónia nélküli válasz ebben a kategóriában a nagy utazóktól.🙂 Nyilván nem úgy a legolcsóbb és nem is várnék olyan sokáig már, de nem is gondoltam, hogy ilyen hamar megtelne, sok helyen azt olvastam, hogy sokkal előtte sem érdemes foglalni, mert akkor is drágább, azért érdekelnének mások tapasztalatai.
2022. júl. 5. 11:27
 4/10 anonim ***** válasza:

Ezer jobb hely van, ami jottányit sem néz ki rosszabbul és legalább van mit csinálni.

Amúgy nincs erre konkrét recept, én majdnem véletlenül voltam ott 5 napig, Sri Lankán voltam épp (ami rettentő király hely, de most a helyzet miatt nem ajánlom) és óccsó volt a repjegy, meg találtam egy last minute szállást, így cakkumpakk volt 5 éve 100k körül az 5 nap, plusz költőpénz. Máskor meg érdemes jóval előre nézegetni és amint van egy átlagnál 20-30%-kal olcsóbb jegy, lecsapni rá. Nyilván ha karácsony környékén mennétek, akkor nagyjából Eger éves GDP-je a reális ár, holtszezonban meg realtíve olcsón lehet nézni a napi háromszor szakadó esőt a légkondis bárból.

Lassan 100 országban jártam, a Maldív-szigetek a top 5 legérdektelenebben volt, olyanok versenyezhetnek vele, mint Brunei meg Andorra, értem én, hogy gyönyörűek a képek, de Langkawi, Con Dao vagy épp Koh Rong ötvenszer többet nyújtanak töredékáron. Nem tudom, hogy sikerül-e lebeszélni erről, de azért remélem.

2022. júl. 5. 12:48
 5/10 anonim ***** válasza:
8%
Maldives konkrétan egy lerobbant putri. Még a resort szigetek is szemetesek meg gagyik.
2022. júl. 5. 14:30
 6/10 anonim ***** válasza:
35%

A kérdésed pontosan rávilágít arra, miért nem szerencsés, ha az ember úgy lesz újgazdag, hogy észt nem kapott mellé, ráadásul a szomszédainak a Maldívval akar villogni.

Egyébként ha nem tűnt volna fel, a vidéki téeszelnökök és műkörmösök kedvenc helye a Maldív. Bár igazad van, őket nem igazán érdekli a pénz.

2022. júl. 6. 14:11
 7/10 A kérdező kommentje:
#6🙂
2022. júl. 6. 19:29
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Hülyeséget beszéltek, a Maldív a legszebb hely a világon passzív nyaralásra, és rohadtul nem a műkörmösök meg celebek helye, hanem a művészembereké. Rengeteg fotós, magazin, modell kedvenc helye, ahol sok nagyszerű művészi divatfotót lőttek már, nem gagyi celebek vannak ott, hanem Gucci dolgozók és hasonló művészeti vezetők. Saint Tropez-hoz és Cannes-hoz hasonló művész nyaraló hely. Az átlagtömeg inkább görögbe, máltára, rómába, meg ilyen helyere utaznak inkább, az ínyencek pedig Fokváros, Jakarta, Koh Samui, Taipei, vagy japán faluk, ahol aktívan nyaralsz és nézelődsz. Azt kell eldönteni, mi a nyaralás célja, aktív vagy passzív pihenés. Passzívnak egyik legjobb a Maldív, aktívnak nagyon rossz hely.
2022. júl. 10. 07:39
 9/10 anonim ***** válasza:

Ínyencek Dzsakartába és Koh Samuira :DDDD Értem, hogy próbáltál valami hasznosat mondani, meg távoli elképzelésed van ezekről, de garantálom, hogy Dzsakarta közelében nem jártál még. Lehet hogy Dzsogdzsakartára gondoltál, arra még igaz is a művészváros kifejezés, Bartis Attila is ott él szerintem még mindig.

Maldívra ez egész egyszerűen nem igaz. Természetesen megengedem, hogy járnak oda művészek is, viszont a derékhadat a nászutazóeg évfordulózó nyugati középosztály adja, kiegészülve ötlettelen első trópusozó újgazdagokkal, akik úgy érzik, a Maldív maga a luxus. Valóban gazdag emberek ritkán mennek oda, van helyette Míkonosz meg egy rakás francia karibi sziget.

2022. júl. 10. 11:42
 10/10 anonim ***** válasza:
Francia karibi meg Mykonos? Na igen, azok a jellemző proli útvonalak, meg a mediterrán térség. Tudok én neked olyan helyeket mondani, amitől agyad eldobnád, mert ember az elmúlt 70-80 évben nem járt ott. De kikapcsolódásra szerintem bőven jó a Maldív, van, rengeteg ismerősöm már túl van az ilyen nagyon különleges helyektől, és már csak túrista célpontokra vágyik.
2022. júl. 10. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!