Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Melyik utazási irodát ajánlaná...

Melyik utazási irodát ajánlanátok egy Maldív úthoz?

Figyelt kérdés
Abba ne menjünk most bele, hogy miért nem saját szervezésben megyek, a kérdésem az, hogy melyik a legmegbízhatóbb, legjobb árat adó utazási iroda? Saját tapasztalat is érdekel.
2022. jún. 30. 17:08
 1/5 anonim ***** válasza:
79%

A legjobb árat a google segítségével te is megtalálod...

Ha a Fehérvár Travel szervez oda, őket tudom ajánlani. Dél-Amerikában voltunk velük, nagyon jó volt minden.

2022. jún. 30. 17:30
 2/5 anonim ***** válasza:
24%
google flights, booking.com
2022. jún. 30. 17:47
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Internet tours.
2022. jún. 30. 18:44
 4/5 anonim válasza:
azsianeked.hu
2023. okt. 15. 14:25
 5/5 A kérdező kommentje:
Azóta már voltunk. Általában mindenhova saját szervezéssel megyünk, de több helyen (itt GYK-n is) azt olvastam, hogy sokszor olcsóbb utazási irodával, így azért tettem fel a kérdést, végülis mondom messze is van, irodával be is vagyunk biztosítva, ha bármi baj lenne. Kikértük párnak az ajánlatát, de végül tényleg sokkal jobban jöttünk ki saját szervezéssel, főleg, hogy Bookingon nagyon jó akciót csíptünk el egy resort szigetre, minden simán is ment, ha valakinek segítség a válaszom.
2023. okt. 16. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!